Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AMAZON PRİME FIRSATI HYPERX CLOUD III 2586 TL (SİYAH)

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
SEFA KAYA

ak1f

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet akif
Ben de aldım, wirelessta da indirim var düşünen varsa

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vallahi ihtiyacım var ama almışken kablosuz almak istiyorum. En kötü ikinci el alırım

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Birisi aşağıya yazmış James Donkey'e mi alıştım bilemedim yazmış. Sesler tok vs geliyor diye. Geçen aylarda da Asus rog fusion 2 almıştım. Mikrofon kalitesi inanılmaz kötüydü. Ses kalitesi müzik olsun oyun olsun vs inanılmaz farklıydı. James Donkey 712 arasında profil farkı var tamam. Ama müziklerde ve filmlerde bu kadar kötü olacağını zannetmiyordum. Yapmadığım ayar kalmadı. Mİkrofonu hele hiç düzeltemedim. Oyunlarda sadece 7.1 fark yapıyordu. Sağdan önden arkadan gelenleri çok iyi ayırt edebiliyordum. Ama dediğim gibi James Donkey yanlışlıkla çok iyi kulaklık mı yaptılar ne. Gümbür gümbür bas vuruyor. Mikrofon kalitesi iyi ve net. Tizler ve midler çok temiz. Bu kulaklık gibi bir kulaklık zor bulurum gibi gözüküyor. Kulağım hassas en ince ayrıntısına kadar fark edebiliyorum. Bu yüzden aynı illet kulaklığı 2021 den beri kullanıyorum. Padleri soyuldu. Pad bulabilsem yıllarca kullanmaya devam ederim.

bedo28533

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
bedirhan
az önce kablosuzunu 4100 TL'ye aldım

ErenN_010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Otuzbirebağımlıoğulları
Bunun logitech kulaklikla dengi hangisi sizce hocam bende alabilirim ama kararsizim
hocam bu fiyat aralığında logitech g435 lightspeed var ama mikrofonu cok kötü ses kalitesi vesaire olarak tek pozitif yanı wireless olması onun dışında hyperx bu fiyata kaçmaz gibi kablo sorununuz yoksa eğer hyperx cloud III fps oyunlarında çok iyi

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jiyu
aralarındaki fark nedir ? ben de kararsız kaldım core olması kötü mü oluyor ? wireless dediği usb ile kullanılıyormuş , ses kartı vs var mı kulaklığın içinde yoksa pc'nin ses kartı mı gerekiyor? benim ki pek iyi olmayabilir

Top Bottom