Amazon prime üyesi olanlara özel iyi bir indirim yapılmış büyük ihtimal alacağım haberiniz olsun diye açtım konuyu.İyi forumlar
Amazonda geçen sene 9 taksitle alım olurdu şimdi 2 taksitte kadar düşürmüşler.Amazon prime üyesi olanlara özel iyi bir indirim yapılmış büyük ihtimal alacağım haberiniz olsun diye açtım konuyu.İyi forumlar
Bunun logitech kulaklikla dengi hangisi sizce hocam bende alabilirim ama kararsizimAmazon prime üyesi olanlara özel iyi bir indirim yapılmış büyük ihtimal alacağım haberiniz olsun diye açtım konuyu.İyi forumlar
Aldım teşekkürlerAmazon prime üyesi olanlara özel iyi bir indirim yapılmış büyük ihtimal alacağım haberiniz olsun diye açtım konuyu.İyi forumlar
rica ederim ben de alacağımAldım teşekkürler
hocam bu fiyat aralığında logitech g435 lightspeed var ama mikrofonu cok kötü ses kalitesi vesaire olarak tek pozitif yanı wireless olması onun dışında hyperx bu fiyata kaçmaz gibi kablo sorununuz yoksa eğer hyperx cloud III fps oyunlarında çok iyiBunun logitech kulaklikla dengi hangisi sizce hocam bende alabilirim ama kararsizim
hayırlı olsun .cloud 2 core wireless ile cloud 3 arasında kaldım ama sanırım cloud 3 alacağımBen de aldım, wirelessta da indirim var düşünen varsa