aylık para ödemen gerekArkadaşlar valorant oynadığım için bir amazom prime gaming çıktı onüme araştırdım 7,90 TL civarı bir şey ucuz baya ücretsiz oyunlar veriyor diyor ama sınırsızmı yani ben alınca sonsuza dek bendemi kalcak ve alınır mı?
Ücretsiz oyun dediği öyle fps oyunları falan değilArkadaşlar valorant oynadığım için bir amazom prime gaming çıktı onüme araştırdım 7,90 TL civarı bir şey ucuz baya ücretsiz oyunlar veriyor diyor ama sınırsızmı yani ben alınca sonsuza dek bendemi kalcak ve alınır mı?
Her ay belli bir para ödemelisinArkadaşlar valorant oynadığım için bir amazom prime gaming çıktı onüme araştırdım 7,90 TL civarı bir şey ucuz baya ücretsiz oyunlar veriyor diyor ama sınırsızmı yani ben alınca sonsuza dek bendemi kalcak ve alınır mı?
Aslında bakarsan netflix'den iyi içerikler var ben mesala en sevdim ilk 3 diziden sayıcağım çok çok sevdiğim The Boys'u primedan buldum iyi ki buldum brom tavsiye ederim çok güzel bir dizi ve netflixdeki bir çok diziden güzel dizileri var sadece garip gözüktüğü için bende başta yargılıyordum ama önerebilecek çok dizi var.Gaming sekmesindeki oyunlardan birkaç tanesini oynuyorsan alınır. Ben ondan deneme aldım. Birkaç oynadığım oyun için ödül vardı. Onun için. Prime'daki dizilere göz atmadım pek ama çok çok iyi şeyler yok gibi Netflix'in serçe parmağı bile olamaz. Twitch çok kullanmıyorum ama abone olma özelliği işe yarar.
Yani kısaca oynadığın oyunlar için loot varsa denenebilir.
Gaming sekmesindeki oyunlardan birkaç tanesini oynuyorsan alınır. Ben ondan deneme aldım. Birkaç oynadığım oyun için ödül vardı. Onun için. Prime'daki dizilere göz atmadım pek ama çok çok iyi şeyler yok gibi Netflix'in serçe parmağı bile olamaz. Twitch çok kullanmıyorum ama abone olma özelliği işe yarar.
Yani kısaca oynadığın oyunlar için loot varsa denenebilir.