EvetŞimdi ben gelen oyunlar için 1 aylık Prime alsam, oyun kodlarını aldıktan sonra Prime'ı iptal edebilir miyim? Daha öncesinde 1 aylık deneme sürümünü kullanmıştım.
Farklı bir telefon numarası kullanarak üyelik aç 1 aylık deneme yap 1yıldır öyle yapıyom. Arada buga giriyor galiba bir tane hesapta para gitmeden 5-6 ay kullandımŞimdi ben gelen oyunlar için 1 aylık Prime alsam, oyun kodlarını aldıktan sonra Prime'ı iptal edebilir miyim? Daha öncesinde 1 aylık deneme sürümünü kullanmıştım.
sizin gibiler sayesinde yakında amazon primeın türkiyeden desteği kaldırılacak o zaman bir oyuna 200tl vermeye razı olacaksın herhaldeFarklı bir telefon numarası kullanarak üyelik aç 1 aylık deneme yap 1yıldır öyle yapıyom. Arada buga giriyor galiba bir tane hesapta para gitmeden 5-6 ay kullandım
Kendimle gurur duyuyorum, sağolsizin gibiler sayesinde yakında amazon primeın türkiyeden desteği kaldırılacak o zaman bir oyuna 200tl vermeye razı olacaksın herhalde
dostum o almadığı paralar borç oluyor mu bu ay paparamda para olmadığı için almadı benden ama hala kullanıyorumFarklı bir telefon numarası kullanarak üyelik aç 1 aylık deneme yap 1yıldır öyle yapıyom. Arada buga giriyor galiba bir tane hesapta para gitmeden 5-6 ay kullandım
Ben hep ininal, paycell üzerinden sanal kart oluşturup kullandımdostum o almadığı paralar borç oluyor mu bu ay paparamda para olmadığı için almadı benden ama hala kullanıyorum
hocam ben sanal kart açamıyorum yaBen hep ininal, paycell üzerinden sanal kart oluşturup kullandım
Hayır diğer ay da çekmesin diye.
Çoğu bankanın uygulamasından oluşturabilirsinhocam ben sanal kart açamıyorum ya