MYSTIC
80+ Silver
Tenefüslerde amazonda gezicez gibiDerse giriyoz 8:10 da yaw
Tenefüslerde amazonda gezicez gibiDerse giriyoz 8:10 da yaw
Başka mesaj sandım, hs60 dan geçmeye değmezPiyasa fiyatı çok çok daha yüksek hocam. Artısı hiç mi yok? Veya ne bileyim al sat olmaz mı? Sipariş geçtim ama iade edebilirim.
Şuan zaten indirim yok ki hocam laptoplarda 100-200 indirim olmuş o da zam yapıp tekrar eski haline indirmişler böyle indirim görmedim daha8 den sonramı kaliteli indirim olmicakmış?
Dün gece başladı indirimler sabah 8 olduğunun kaynağı neresi?Kaynak Amazon hocam. Tekrar konu açmanıza gerek yok bence. Amazon da biraz dolaşırsanız, birçok ürünün 8de indirime açılacağı yazıyor. Hepsini takibe aldım
Segate 2tb harddiski bekledim 1 saat 100 lira inmişresmen 8 indirimleri dahil komple bir zort bu indirimler, 8 indirimleri normal fiyatlardan pahalıya çekmiş resmen. Amazona bu indirimleri hiç yakıştıramadım.
Önce soru soruyorsun sonra cevap alınca ne alaka diyorsun? Dün başladıysa neden soruyorsun? Ayrıca ben sana 8 de başlayacak demedim. 8den sonra birçok ürün açılacak dedim. Dünden beri takip ediyorumDün gece başladı indirimler sabah 8 ne alaka?
Kesinlikle öyle tam bir hayal kırıklığıGenel olarak önceki indirim ile arasında dağlar kadar fark var.
Millet öyle diyor çünkü alın size sabah 8 indirimleriÖnce soru soruyorsun sonra cevap alınca ne alaka diyorsun? Dün başladıysa neden soruyorsun? Ayrıca ben sana 8 de başlayacak demedim. 8den sonra birçok ürün açılacak dedim. Dünden beri takip ediyorum
Boş zaten baksana hayal kırıklığı. 10 tane ürünü takibe aldım 1 tane düzgün indirim yokMillet öyle diyor çünkü alın size sabah 8 indirimleri