Ana Konu Amazon prime indirimleri burada🔥

güzel mouse yok mu :(

Beyler kaç gündür monitör arıyorum bildiğiniz güzel bir 144 hz oluyorsa pivod bir fırsat monitörü var mı

W10 için 32 GB yeterlimi format USB si bitane bulunsun elimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25-30 arası düşerse çok iyi olur
Ben de W11 format USB si var aynı ürün ve 24,8gb boş yer var daha. 16GB bile fazlasıyla yeterli olur.

beğenmedim temmuzdaki daha iyiydi

abi hiç güzel bi indirim yokki önceki büyük indirimde 800 lik modem 400 e inmişti şaka gibiydi.
ama şuan modemi geçtim indirim yok tek alabildiğim 32gb kingston flash ve 32 lik sd kart

abi hiç güzel bi indirim yokki önceki büyük indirimde 800 lik modem 400 e inmişti şaka gibiydi.
ama şuan modemi geçtim indirim yok tek alabildiğim 32gb kingston flash ve 32 lik sd kart
Kıoxianın flasıhıda giriyor yarin indirime Kingstondan iyi midir? ki bende aldım

valla birazda değişiyor kişiden kişiye ben yakın zamanda evleneceğim için piyasada 12 k olan yemek ve kahvaltı takımını 5 k verip aldım çıktım bana kafi :D

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: john
arkadaşlar sweat, eşofman altı , gıda ürünlerinde indirim varsa beni etikeyetleyebilir misiniz acaba
çikolata cips stok yapalım az :D

Geri