Neler Yeni

Öneri 🔔Amazon Prime Ücreti Hakkında🔔

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,803
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Kargo bedava avantajı olması bile değer.
Yine de Cashback veren kampanyalar varsa 20tl de sorun edilmez.
Cashback bulamazsam ben de iptal edebilirim pahalı bence.
Trendyol kargo ücreti bile 20tl tek siparişte. O yüzden değer

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Arkadaşlar sizleri 14 mayısta da görmek istiyorum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biz Amazon Prime ülkemizde bize ciddi anlamda destek olduğu için alıyorduk ve fiyatı uygundu, bu yaptığınız ile bir sürü müşteri kaybedip hem siz hem biz zarada uğruyoruz. Fiyatı gereksiz pahalı, daha düşük olabilir.
Zort

ahmetbirs

80+ Bronze
ya amazonum 70 tl ye aldıgım 24 lü vişneli kekim benim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Selim
Dostum 8₺ komik bir rakamdı. Yarim dolar bile etmiyordu. Şimdiki zamla 2 dolara çıkartmışlar ücreti ki bu da hala komik bir rakam. Sen bu rakamla bir yayıncıya abone oluyorsun ve ürün aldığın zamanda ücretsiz kargo ile geliyor. Zaten bunların maliyetini anca karşılıyor. Bazen firmaları da anlamak gerekir. Ha bende direk prime'a ek olarak 20₺'ye sadece amazonda geçerli ücretsiz kargo aboneliği gelebilir diyorum. Ama inan abd'de amazon bu hizmeti 15$'a sunuyor. Bizde hala komik ucuz.
Dolara vurunca her şey komik hocam

arturo

80+ Silver
Dostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak

Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi

Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi

Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.
yıkıldı son kale

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yorumları okudum şimdiden 39 vermeye herkes hazırlanmış kolay gelsin diyecek bir şey yok. Afrikalılar bile ufacık zammı boykot ediyor bizimkiler abiğ zaten ucuzdu diyor ne olmuş ucuz kalsın para batıyor sanki 😂
Napalim soğan 20 TL olmuş almayalım mı tr şartları böyle bizde istemeyiz elbette ama boykot ile vs olacak şey değil bu sistemin zihniyetin yönetim şeklinin değişmesi lazım he değişmezse bizde ona göre ayak uyduracagiz darbe mı yapalım illa 😂🤣 gerçi biz değişim için geliyoruz bu gençliğe çok iş düşüyor

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,213
İsim
Oğuz Oğuz
tw de abonelik zaten 10tl
Ona da zam gelmeli. 10 lira abonelikten twitch kârı ve vergileri düşünce 2.8tl falan yayinciya kalıyor. Yani 1k abonesi olan bir yayıncı olsan hesabina 2800₺ yatar. Bu para yemek masrafına bile yetmez. Büyük yayıncıların sponsorları ve bağışları olduğu için kazanıyorlar ama orta ve küçük yayıncılar anca hobi olarak yapabilir.
Yani yurtdisindaki bir yayıncıya göre gelir adaletsizliği var. Senin 1k abonen var ayda 144$ kazanıyorsun. Oradaki yayıncı 50 abonesi ile seninle aynı parayı kazanıyor.

Cihangir

80+ Gold
40 tl mi hala ucuz

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,301
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1.80 dolar falan yapıyor :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,337
İsim
Diyarhan
Napalim soğan 20 TL olmuş almayalım mı tr şartları böyle bizde istemeyiz elbette ama boykot ile vs olacak şey değil bu sistemin zihniyetin yönetim şeklinin değişmesi lazım he değişmezse bizde ona göre ayak uyduracagiz darbe mı yapalım illa 😂🤣 gerçi biz değişim için geliyoruz bu gençliğe çok iş düşüyor
Her şeye itiraz etmemiz lazım halkımız kabullenmeye he demeye çok alışmış. Hayır firma zammı yapamayınca ülkeden çekilmez zaten. Halkın aklı olsaydı soğana boykot uygulasaydı en azından hükümet gider ucuz mucuz soğan bulur veya para yardımı yapıp ucuza soğan aldırırdı.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Her şeye itiraz etmemiz lazım halkımız kabullenmeye he demeye çok alışmış. Hayır firma zammı yapamayınca ülkeden çekilmez zaten. Halkın aklı olsaydı soğana boykot uygulasaydı en azından hükümet gider ucuz mucuz soğan bulur veya para yardımı yapıp ucuza soğan aldırırdı.
Şimdi bişey derdim de siyaset oldurdu seçimi bekleyelim hayırlısı olsun değişecek az kaldı 😉

Top Bottom