indirim kurdu
80+
gerek yok fakirler kullanmasın
ZortBiz Amazon Prime ülkemizde bize ciddi anlamda destek olduğu için alıyorduk ve fiyatı uygundu, bu yaptığınız ile bir sürü müşteri kaybedip hem siz hem biz zarada uğruyoruz. Fiyatı gereksiz pahalı, daha düşük olabilir.
Dolara vurunca her şey komik hocamDostum 8₺ komik bir rakamdı. Yarim dolar bile etmiyordu. Şimdiki zamla 2 dolara çıkartmışlar ücreti ki bu da hala komik bir rakam. Sen bu rakamla bir yayıncıya abone oluyorsun ve ürün aldığın zamanda ücretsiz kargo ile geliyor. Zaten bunların maliyetini anca karşılıyor. Bazen firmaları da anlamak gerekir. Ha bende direk prime'a ek olarak 20₺'ye sadece amazonda geçerli ücretsiz kargo aboneliği gelebilir diyorum. Ama inan abd'de amazon bu hizmeti 15$'a sunuyor. Bizde hala komik ucuz.
yıkıldı son kaleDostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak
Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi
Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi
Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.
Napalim soğan 20 TL olmuş almayalım mı tr şartları böyle bizde istemeyiz elbette ama boykot ile vs olacak şey değil bu sistemin zihniyetin yönetim şeklinin değişmesi lazım he değişmezse bizde ona göre ayak uyduracagiz darbe mı yapalım illa gerçi biz değişim için geliyoruz bu gençliğe çok iş düşüyorYorumları okudum şimdiden 39 vermeye herkes hazırlanmış kolay gelsin diyecek bir şey yok. Afrikalılar bile ufacık zammı boykot ediyor bizimkiler abiğ zaten ucuzdu diyor ne olmuş ucuz kalsın para batıyor sanki
Ona da zam gelmeli. 10 lira abonelikten twitch kârı ve vergileri düşünce 2.8tl falan yayinciya kalıyor. Yani 1k abonesi olan bir yayıncı olsan hesabina 2800₺ yatar. Bu para yemek masrafına bile yetmez. Büyük yayıncıların sponsorları ve bağışları olduğu için kazanıyorlar ama orta ve küçük yayıncılar anca hobi olarak yapabilir.tw de abonelik zaten 10tl
Her şeye itiraz etmemiz lazım halkımız kabullenmeye he demeye çok alışmış. Hayır firma zammı yapamayınca ülkeden çekilmez zaten. Halkın aklı olsaydı soğana boykot uygulasaydı en azından hükümet gider ucuz mucuz soğan bulur veya para yardımı yapıp ucuza soğan aldırırdı.Napalim soğan 20 TL olmuş almayalım mı tr şartları böyle bizde istemeyiz elbette ama boykot ile vs olacak şey değil bu sistemin zihniyetin yönetim şeklinin değişmesi lazım he değişmezse bizde ona göre ayak uyduracagiz darbe mı yapalım illa gerçi biz değişim için geliyoruz bu gençliğe çok iş düşüyor
Şimdi bişey derdim de siyaset oldurdu seçimi bekleyelim hayırlısı olsun değişecek az kaldıHer şeye itiraz etmemiz lazım halkımız kabullenmeye he demeye çok alışmış. Hayır firma zammı yapamayınca ülkeden çekilmez zaten. Halkın aklı olsaydı soğana boykot uygulasaydı en azından hükümet gider ucuz mucuz soğan bulur veya para yardımı yapıp ucuza soğan aldırırdı.