Öneri 🔔Amazon Prime Ücreti Hakkında🔔

Arkadaşlar herkes bir dolar tutturmuş. Doğru dedikleriniz lakin hali hazırda aboneliği devam eden yada belli süredir aboneliği devam eden kullanıcılara kıyak geçilebilirdi. Misal Disney , halihazırda aboneliği devam eden kullanıcılara , zamdan sonra eski fiyat üzerinden devam edebilmesine izin verdi. Amazonda belki eski fiyat devam etmese de normal aboneliğe göre daha uygun bir fiyat çıkartabilirdi.

40tl dediğin zaten 2 dolar daha ne yapsın ki adamlar? Şikayet edilecek olan bu adamlar değil durumu bu hale getirenler zaten

Arkadaşlar dolar olarak bakınca gerçekten düşük bir ücret ve bununda firmaya etkisi vardır ama buradaki çalışan giderleri kargolarla olan anlaşmalar falan filan hep TL cinsinden. Zam gelmesin demiyorum ama bir anda bu kadar zam yapılıyorsa tüketicinin şikayet etmeye hakkı vardır.

Fiyatı pahalı bulanlar, müşteri kaybedip zarara uğradıklarını düşünenler çok komik :kappa:
1682413192653.png

E-Evet dostum, 0,41$ ile kâr ediyorlardı ve aç gözlü oldukları için zam getirdiler, nereden bildin?

itiraz edelim

39 TL bişey değil arkadaşlar dolar karşısında herkesin eli mahkum dünyanın kabul ettiği para birimi dolar herkes dolara göre fiyatlandırma yapıyor he birde Türkiye deki enflasyon da buna eklenince fiyatlar bizde epey artıyor Amazon un verdiği hizmete göre 39tl de bişey değil sigara parası millet günde 3 paket sigara alıyor koymuyor bu mu koyar 😄 şahsi olarak ben kullanmaya devam edeceğim
Kullanım olarak bende devam edeceğim ama şansımız varkende denemek lazım bence gardaşım :)

Beyler Amazonun farkındasınız dimi firma o kadar çok kazanıyor ki bedava yapsa bile vız gelir. İtirazını yapın sizde fazla ödemek için fırsat mı bekliyordunuz.

Valla kusura bakmayın 39 tl bile bedava, uzun bir zamandır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Bir ara kargom yanlış geldi onda da para iadesi yapıp üstüne yanlış gelen ürün de bende kaldı. Abonelik, film, ekstra oyun içerikle vb. her türlü değiyor.

8 TL de kalsın tutumunuz hiçbir şey ifade etmiyor, bu kadar ölücü olmak firmaları Türkiye pazarından uzaklaştırır sadece. Birçok üründe eskiden 1 ay deneme sürümü oluyordu bizim fırsatçı insanımız yüzünden onlar bile kalktı. TR deki mevcut alternatifler çok daha pahalı Amazona tepki göstermek yerine onlara tepki de gösterebilirsiniz mesela? Reklamlı içeriğe 50 tl vermek çok saçma bana göre.

Dolar 21 TL civarında işlem görüyor acayip pres altında şuan da bir yerde patlayacak bişey almak isterseniz hemen alın büyük zamlar kapıda benden demesi

Ülkenin içler acısı halinin özeti gibi
Bir tarafta 2 usd ye bir sürü hizmeti ücretsiz sunan amazon diğer tarafta 2 usd karşılığı Türk Lirası fazla gelen kullanıcılar. Haksız olan kim elin sitesi mi bizmi karar veremedim.

Artış % oranı olarak ilk başta daha düşük olmalıydı birden 39 tl olması mantıksız olmuş 15 civarı olmalıydı.

Yorumları okudum şimdiden 39 vermeye herkes hazırlanmış kolay gelsin diyecek bir şey yok. Afrikalılar bile ufacık zammı boykot ediyor bizimkiler abiğ zaten ucuzdu diyor ne olmuş ucuz kalsın para batıyor sanki 😂

Geri