Neler Yeni

Öneri 🔔Amazon Prime Ücreti Hakkında🔔

Ellsy

80+ Bronze
Dostum 8₺ komik bir rakamdı. Yarim dolar bile etmiyordu. Şimdiki zamla 2 dolara çıkartmışlar ücreti ki bu da hala komik bir rakam. Sen bu rakamla bir yayıncıya abone oluyorsun ve ürün aldığın zamanda ücretsiz kargo ile geliyor. Zaten bunların maliyetini anca karşılıyor. Bazen firmaları da anlamak gerekir. Ha bende direk prime'a ek olarak 20₺'ye sadece amazonda geçerli ücretsiz kargo aboneliği gelebilir diyorum. Ama inan abd'de amazon bu hizmeti 15$'a sunuyor. Bizde hala komik ucuz.
tw de abonelik zaten 10tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bedirhan Çağrı Özdemir
LOL 350 rp veriyor biriktirirseniz zamanla satabilirsiniz. Eskiden pubg ikmal kutusu veriyordu o olsa zararı çıkardı maalesef şuan yok. Papara, nays gibi uygulamalar büyük ihtimal 15tlye kadar cashback verir. 25tl'ye bakmadan alırım. İnşallah dediğim olur.

Dostum 8₺ komik bir rakamdı. Yarim dolar bile etmiyordu. Şimdiki zamla 2 dolara çıkartmışlar ücreti ki bu da hala komik bir rakam. Sen bu rakamla bir yayıncıya abone oluyorsun ve ürün aldığın zamanda ücretsiz kargo ile geliyor. Zaten bunların maliyetini anca karşılıyor. Bazen firmaları da anlamak gerekir. Ha bende direk prime yerine sadece amazonda geçerli ücretsiz kargo aboneliği gelebilir diyorum. Ama inan abd'de amazon bu hizmeti 15$'a sunuyor. Bizde hala komik ucuz.
Şöyle öneride sundu 2 seçenek olarak biri sadece kargo için diğeri ise prime gaming prime videi vs benim buradaki amacım biz tüketici olarak şansımızı deniyelim en azından denemiş oluruz fiyat komik vs olabilir ama zarar etmez Amazon global firma hocam sadece tr'de şirketi yok zarar etse 7'tl'den çoktan etmişti zaten bana temsilcisi dediki birkaç değişiklik olmuş okadar zarar vs söz konusu değil dedi

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bana gelen mail .

1682411070440.png

trkmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Turan Türkmen
Yinede hak ediyor ücretsiz kargo,prime özel indirimler,filmler,oyunlar

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Dostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak

Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi

Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi

Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.
Amazon prime ın en sevdiğim yanı 10 liralık ürün bile alsan kargo ücreti almıyor diğer sitelerde böyle bir şey yok koydukları sınır çok yüksek, Amazon prime indirimlerinde marketlerden alacağım ürünü yarı fiyatına alıyorum beş para etmez hiç bir faydası olmayan Netflix e tonla para akıtanlar var en azından Amazon bir işe yarıyor

Yinede hak ediyor ücretsiz kargo,prime özel indirimler,filmler,oyunlar
Bu durumu 2'ye ayırması lazım bence kargo - prime video prime gaming diye ben sadece kargo için prime kullanıyorum dostum sen tam tersi olabilirsin mesela buna göre bir değişiklik olması lazım bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon prime ın en sevdiğim yanı 10 liralık ürün bile alsan kargo ücreti almıyor diğer sitelerde böyle bir şey yok koydukları sınır çok yüksek, Amazon prime indirimlerinde marketlerden alacağım ürünü yarı fiyatına alıyorum beş para etmez hiç bir faydası olmayan Netflix e tonla para akıtanlar var en azından Amazon bir işe yarıyor
Bu durumu 2'ye ayırması lazım bence kargo - prime video prime gaming diye ben sadece kargo için prime kullanıyorum dostum sen tam tersi olabilirsin mesela buna göre bir değişiklik olması lazım bence.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Biz Amazon Prime ülkemizde bize ciddi anlamda destek olduğu için alıyorduk ve fiyatı uygundu, bu yaptığınız ile bir sürü müşteri kaybedip hem siz hem biz zarada uğruyoruz. Fiyatı gereksiz pahalı, daha düşük olabilir.
Kime göre pahalı? Adamlar bu zamana kadar 0.4 dolara satıyordu şimdi ise 2 dolara çıkardı. Yıllık olarak bi kullanıcıdan yaklaşık 30 dolar kazanıyor. yurtdışında da yıllık 100 euro civarı kazanıyor. Hala çok ucuz ama ülkenin ekonomisi batık

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
39 TL bişey değil arkadaşlar dolar karşısında herkesin eli mahkum dünyanın kabul ettiği para birimi dolar herkes dolara göre fiyatlandırma yapıyor he birde Türkiye deki enflasyon da buna eklenince fiyatlar bizde epey artıyor Amazon un verdiği hizmete göre 39tl de bişey değil sigara parası millet günde 3 paket sigara alıyor koymuyor bu mu koyar 😄 şahsi olarak ben kullanmaya devam edeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
Dostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak

Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi

Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi

Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.
Bedava fiyat zaten neyini itiraz ediyorsunuz anlamadım sizi ya beleşe mezar bulsanız girceksiniz

appyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Kubilay Morkoyun
LOL 350 rp veriyor biriktirirseniz zamanla satabilirsiniz. Eskiden PUBG ikmal kutusu veriyordu o olsa zararı çıkardı maalesef şuan yok. Papara, nays gibi uygulamalar büyük ihtimal 15tlye kadar cashback verir. 25tl'ye bakmadan alırım. İnşallah dediğim olur.
nereye ve nasıl satabiliriz rpleri?

Top Bottom