ValarMorghulish
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 264
Önceden her ay alıyordum. O ay amazondan bir şey almasamda izlemesemde problem olmuyordu. Artık indirimli ürün olursa alacagız gibi duruyor prime 
tw de abonelik zaten 10tlDostum 8₺ komik bir rakamdı. Yarim dolar bile etmiyordu. Şimdiki zamla 2 dolara çıkartmışlar ücreti ki bu da hala komik bir rakam. Sen bu rakamla bir yayıncıya abone oluyorsun ve ürün aldığın zamanda ücretsiz kargo ile geliyor. Zaten bunların maliyetini anca karşılıyor. Bazen firmaları da anlamak gerekir. Ha bende direk prime'a ek olarak 20₺'ye sadece amazonda geçerli ücretsiz kargo aboneliği gelebilir diyorum. Ama inan abd'de amazon bu hizmeti 15$'a sunuyor. Bizde hala komik ucuz.
Şöyle öneride sundu 2 seçenek olarak biri sadece kargo için diğeri ise prime gaming prime videi vs benim buradaki amacım biz tüketici olarak şansımızı deniyelim en azından denemiş oluruz fiyat komik vs olabilir ama zarar etmez Amazon global firma hocam sadece tr'de şirketi yok zarar etse 7'tl'den çoktan etmişti zaten bana temsilcisi dediki birkaç değişiklik olmuş okadar zarar vs söz konusu değil dediDostum 8₺ komik bir rakamdı. Yarim dolar bile etmiyordu. Şimdiki zamla 2 dolara çıkartmışlar ücreti ki bu da hala komik bir rakam. Sen bu rakamla bir yayıncıya abone oluyorsun ve ürün aldığın zamanda ücretsiz kargo ile geliyor. Zaten bunların maliyetini anca karşılıyor. Bazen firmaları da anlamak gerekir. Ha bende direk prime yerine sadece amazonda geçerli ücretsiz kargo aboneliği gelebilir diyorum. Ama inan abd'de amazon bu hizmeti 15$'a sunuyor. Bizde hala komik ucuz.
Amazon prime ın en sevdiğim yanı 10 liralık ürün bile alsan kargo ücreti almıyor diğer sitelerde böyle bir şey yok koydukları sınır çok yüksek, Amazon prime indirimlerinde marketlerden alacağım ürünü yarı fiyatına alıyorum beş para etmez hiç bir faydası olmayan Netflix e tonla para akıtanlar var en azından Amazon bir işe yarıyorDostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak
Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi
Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi
Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.
Bu durumu 2'ye ayırması lazım bence kargo - prime video prime gaming diye ben sadece kargo için prime kullanıyorum dostum sen tam tersi olabilirsin mesela buna göre bir değişiklik olması lazım bence.Yinede hak ediyor ücretsiz kargo,prime özel indirimler,filmler,oyunlar
Bu durumu 2'ye ayırması lazım bence kargo - prime video prime gaming diye ben sadece kargo için prime kullanıyorum dostum sen tam tersi olabilirsin mesela buna göre bir değişiklik olması lazım bence.Amazon prime ın en sevdiğim yanı 10 liralık ürün bile alsan kargo ücreti almıyor diğer sitelerde böyle bir şey yok koydukları sınır çok yüksek, Amazon prime indirimlerinde marketlerden alacağım ürünü yarı fiyatına alıyorum beş para etmez hiç bir faydası olmayan Netflix e tonla para akıtanlar var en azından Amazon bir işe yarıyor
Kime göre pahalı? Adamlar bu zamana kadar 0.4 dolara satıyordu şimdi ise 2 dolara çıkardı. Yıllık olarak bi kullanıcıdan yaklaşık 30 dolar kazanıyor. yurtdışında da yıllık 100 euro civarı kazanıyor. Hala çok ucuz ama ülkenin ekonomisi batıkBiz Amazon Prime ülkemizde bize ciddi anlamda destek olduğu için alıyorduk ve fiyatı uygundu, bu yaptığınız ile bir sürü müşteri kaybedip hem siz hem biz zarada uğruyoruz. Fiyatı gereksiz pahalı, daha düşük olabilir.
Bedava fiyat zaten neyini itiraz ediyorsunuz anlamadım sizi ya beleşe mezar bulsanız girceksinizDostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak
Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi
Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi
Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.
nereye ve nasıl satabiliriz rpleri?LOL 350 rp veriyor biriktirirseniz zamanla satabilirsiniz. Eskiden PUBG ikmal kutusu veriyordu o olsa zararı çıkardı maalesef şuan yok. Papara, nays gibi uygulamalar büyük ihtimal 15tlye kadar cashback verir. 25tl'ye bakmadan alırım. İnşallah dediğim olur.