isim vermek reklama giriyor mu bilmiyoum ama youtubede bi türk var amerikada amazondan ürün satıyo ve bi yazılım gelişdi türkiyeden amazon amerikaya satmak için videosu gelince buraya atarım reklam yasaksa dmden atarımArk öncelikle herkese merhaba Amazon’da satış yapmayı düşünüyorum fakat yeterince bilgim yok eğitim almalımıyım yada ilgilenen beni bilgilndirebilir mi ürün listelerken ne yapmalıyım bunun gibi birçok şey
Çok iyi olur kanalın ismini yaz istersen bende bi bakayım yada ss at öyle sorun olmazisim vermek reklama giriyor mu bilmiyoum ama youtubede bi türk var amerikada amazondan ürün satıyo ve bi yazılım gelişdi türkiyeden amazon amerikaya satmak için videosu gelince buraya atarım reklam yasaksa dmden atarım
Ağa deseydin ya sürekli yurt dışı hakkında TikTok atan ben anlardımdirekt link atayım ilk izlediğimde önyargılı yaklaştım (tiktokçu diye ) ama gerçekten yaptığı iş mantıklı amazona satış için olan yazılımı ise yakında yükler youtubeye
Peki sence kimden alınmalıSatış eğitimi almazsan burda senin 1 hatana bakar bütün stoğunu bitiririz.