Neler Yeni

Amazon satış eğitimi almalımıyız

Cengiz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cengiz
Ark öncelikle herkese merhaba Amazon’da satış yapmayı düşünüyorum fakat yeterince bilgim yok eğitim almalımıyım yada ilgilenen beni bilgilndirebilir mi ürün listelerken ne yapmalıyım bunun gibi birçok şey

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
Ark öncelikle herkese merhaba Amazon’da satış yapmayı düşünüyorum fakat yeterince bilgim yok eğitim almalımıyım yada ilgilenen beni bilgilndirebilir mi ürün listelerken ne yapmalıyım bunun gibi birçok şey
isim vermek reklama giriyor mu bilmiyoum ama youtubede bi türk var amerikada amazondan ürün satıyo ve bi yazılım gelişdi türkiyeden amazon amerikaya satmak için videosu gelince buraya atarım reklam yasaksa dmden atarım

Cengiz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
isim vermek reklama giriyor mu bilmiyoum ama youtubede bi türk var amerikada amazondan ürün satıyo ve bi yazılım gelişdi türkiyeden amazon amerikaya satmak için videosu gelince buraya atarım reklam yasaksa dmden atarım
Çok iyi olur kanalın ismini yaz istersen bende bi bakayım yada ss at öyle sorun olmaz

RevivâL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
S
direkt link atayım ilk izlediğimde önyargılı yaklaştım (tiktokçu diye ) ama gerçekten yaptığı iş mantıklı amazona satış için olan yazılımı ise yakında yükler youtubeye

Cengiz1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
direkt link atayım ilk izlediğimde önyargılı yaklaştım (tiktokçu diye ) ama gerçekten yaptığı iş mantıklı amazona satış için olan yazılımı ise yakında yükler youtubeye
Ağa deseydin ya sürekli yurt dışı hakkında TikTok atan ben anlardım 😹😹
Teşekkür ederim 🙏

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Diyarhan
Satış eğitimi almazsan burda senin 1 hatana bakar bütün stoğunu bitiririz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,034
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom