Yardım Amazon siparişi ve iade

Reaksiyon skoru
8
Dostlar Amazon üzerinden motosiklet eldiveni siparişi verdik ürün geldi ancak 500₺ üstü gümrük vergisi yazıyor Amazon’da herhangidir vergi yazmamakta kurye teslim edilemedi deyip iade başlatabilirim dedi aynı sorunu yan sokakta da yaşamışlar ek bir ücret öder miyim

Ekler

• IMG_3655.webp
    IMG_3655.webp
    52.4 KB · Hit: 71
Normalde Amazon'da gümrük ücretini ürünü alırken ödüyorsunuz. Hatta gümrük yani ithalat ücreti beklenenin altında çıkarsa paranın üstünü iade ediyor Amazon. Size vergi nerede çıktı, ürünü teslim alırken mi istediler?
Evet PTT ile dağıtıma çıktı kurye geldiği zaman ürünün ücreti var dedi. Amazon’un sayfasında satın alırken herhangindir vergi ödemedim normal sipariş verdim .prime olduğu için kargo bedava oldu ve gümrük vergisi gibi bir ücret yazmıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normalde Amazon'da gümrük ücretini ürünü alırken ödüyorsunuz. Hatta gümrük yani ithalat ücreti beklenenin altında çıkarsa paranın üstünü iade ediyor Amazon. Size vergi nerede çıktı, ürünü teslim alırken mi istediler?

Ekler

• IMG_3656.webp
    IMG_3656.webp
    59.3 KB · Hit: 18
Evet PTT ile dağıtıma çıktı kurye geldiği zaman ürünün ücreti var dedi. Amazon’un sayfasında satın alırken herhangindir vergi ödemedim normal sipariş verdim .prime olduğu için kargo bedava oldu ve gümrük vergisi gibi bir ücret yazmıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk defa görüyorum. Yanlışlık vardır muhtemelen. Müşteri hizmetleri ile görüş ücret talep edilirse siparişi iptal ettir direkt.

Teslim almadıysanız sorun olmaz. Amazonda alıncada sorun olmuyor. Şuana kadar alışveriş yapıpta sorun yaşamadığım tek yer Amazon.
katılıyorum hem ürün kusurlu gelirse vs ilgileri çok iyi öbür mağzalara göre bi ara tırnak ucu kadar bi çizikle feldi ürün dedim iade istiyorum diye iade edelim dediler isterseniz size para kuponu sağlayabiliriz dediler 200 TL vermişlerdi bide cashback vardı 150 bide Amazon'un kendi indirimi hepsi üst üste geldi 1000 TL lik ürün 500 600 civarına geldi ne foto istediler ne bir şey ve hoş bir yaklaşımdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,899
Üyeler
186,961
Son üye
aslanhuseyin
Geri