Dogukappa
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 971
resmi gazetede kıymeti 30 euroyu geçmeyen diye belirtiliyor tam emin değilim ama vergi dahil değil diye biliyorumYanlis hersey dahil 30 euro olması gerek
resmi gazetede kıymeti 30 euroyu geçmeyen diye belirtiliyor tam emin değilim ama vergi dahil değil diye biliyorumYanlis hersey dahil 30 euro olması gerek
Ürünün fiyatı 30 eu'yu geçmiyorsa sıkıntı olmaz .
Burada çoğu kişi vergisiyle birlikte diye biliyor hatta Abdullah abininde bu olaydan sonra bir videosu vardı bundan bahsettigiresmi gazetede kıymeti 30 euroyu geçmeyen diye belirtiliyor tam emin değilim ama vergi dahil değil diye biliyorum
Yanlış bilgi.urun fiyatı baz alınır. Kargo ücreti bile o sınıra dahil olmaz ama bazı yerler kargoyu urun fiyatına ekleyebiliyorlar. Kendinizi güvene almak için kargoyuda ekleyerek 30 sınırını geçmemeye çalışın.Burada çoğu kişi vergisiyle birlikte diye biliyor hatta Abdullah abininde bu olaydan sonra bir videosu vardı bundan bahsettigi
Gümrükte kalmaz.Kargoyla birlikte 30 doları geçiyor
Ama Amazon tr den alıyorum
Satıcı yurt dişidna
Yanlış bilgi.urun fiyatı baz alınır. Kargo ücreti bile o sınıra dahil olmaz ama bazı yerler kargoyu urun fiyatına ekleyebiliyorlar. Kendinizi güvene almak için kargoyuda ekleyerek 30 sınırını geçmemeye çalışın.
Gümrükte kalmaz.
Soyle vır videosu mevcut tam bakamıyorum işten dolayı siz bakarsınız artıkamazon sitesi taxfree ve nakliyeyi hesaplayıp total gosterir..
gümrükle ugrasmazsın..
sipariş oluşturduğunda sana vergiyi göstermiyor mu
Kral vergi dahil 1230 tlYanlis hersey dahil 30 euro olması gerek
Hocam gümrük dahil 30 u geciyo vergiamazon sitesi taxfree ve nakliyeyi hesaplayıp total gosterir..
gümrükle ugrasmazsın..
Bakmaya gerek yok. Ürün gümrükte kalmaz.Soyle vır videosu mevcut tam bakamıyorum işten dolayı siz bakarsınız artık
Ürün gümrükte kalmaz. Kargo ve vergi hariç tutar 30 Euroyu geçmeyecek. 1050 civarlarına kadar ürün alabilirsiniz.Kral vergi dahil 1230 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam gümrük dahil 30 u geciyo vergi