yazıyor olması lazımAmazon tr aracılığı ile yurtdışından sipariş vereceğim ürünler 9-15 gün aralığından daha kısa bir sürede gelebilir mi? Yani her halükarda minimum 9 günde mi geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
Erkende geliyor mesela bana 4 gün sonra gelicek diyorlar birden sms geliyor dağıtıma çıktı diye.Amazonda şaşırtıyor.Amazon tr aracılığı ile yurtdışından sipariş vereceğim ürünler 9-15 gün aralığından daha kısa bir sürede gelebilir mi? Yani her halükarda minimum 9 günde mi geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
Minimum 1 hafta sürer. 2 gün önce M2 sipariş ettim 15i tahminiAmazon tr aracılığı ile yurtdışından sipariş vereceğim ürünler 9-15 gün aralığından daha kısa bir sürede gelebilir mi? Yani her halükarda minimum 9 günde mi geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
2 günde nasıl geldi yawbelli olmuyor 2 günde geldiği olmuştu bana ama genel olarak 1 haftayı geçtiği hiç olmadı
Bilmiyorum2 günde nasıl geldi yaw
Amazon yurtdışı okadar gelmesi çok garip bişey Türkiye'nin doğusundan batısına 1 haftada zor geliyor .dBilmiyorum) mutlu etti ama