Neler Yeni

Amazon Türkiye Ürün garantisi

6assex

80+
Reaksiyon skoru
13
Selamlar.Amazon Türkiye den aldım pc parcaların henuz faturalarını goremedim.
Onun icin merak ettim yaninda bir garanti belgesi felan gondermiyorlar zaten fatura kesiliyor ve bu faturalar garanti belgesi yerine geciyor kargocunun bana dedigi bu
Merak ettigim sey bu urunler saglam geliyor
Satıcı amazon tr kendisi bu urune birsey oldugunda ise garantisine amazon tarafina mi yolluyoruz yani garantisi olmak zorunda degilmi

Onun icin merak ettim yaninda bir garanti belgesi felan gondermiyorlar zaten fatura kesiliyor ve bu faturalar garanti belgesi yerine geciyor kargocunun bana dedigi bu
Satıcı amazon tr kendisi bu urune birsey oldugunda ise garantisine amazon tarafina mi yolluyoruz yani garantisi olmak zorunda degilmi
Garantisi tabi ki var. Satıcı amazon tr ise aklınızda hiçbir şüphe oluşmasın zaten. Fatura gönderilir. Herhangi bir arıza durumunda Amazon üzerinden talep oluşturabilir veya firmanın yetkili servisleri ile iletişime geçip fatura ibrazı ile işlem yapılabilir.

yanında kağıt geliyor o galiba fatura olarak geçiyor galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürünler sağlam geliyor herhangi bir şey olursa zaten ilgileniyorlar

Garanti belgesi olur ürünlerde nasıl yok? Faturayı ise Amazon'dan talep ederseniz yolluyorlar. Faturasız satış yapamazsın yasak zaten.

Amazon şimdiye kadar gördüğüm en iyi iade ve garanti hizmetine sahip.
6 ay kullandığım ve sararan kılıflarımı değiştirmek yerine direk para iadesi veriyorlar.

Müşteri hizmetleriyle iletişime geçersen, faturayı PDF olarak e-posta adresine gönderirler.

Garantisi tabi ki var. Satıcı amazon tr ise aklınızda hiçbir şüphe oluşmasın zaten. Fatura gönderilir. Herhangi bir arıza durumunda Amazon üzerinden talep oluşturabilir veya firmanın yetkili servisleri ile iletişime geçip fatura ibrazı ile işlem yapılabilir.
Yani urunun atiyorum ki 2 yillik garanti sureci boyunca basina birsey gelmesi veya ariza vermesi durumunda garantiye amazon tarafina gonderiyoruz
Garanti belgesi olur ürünlerde nasıl yok? Faturayı ise Amazon'dan talep ederseniz yolluyorlar. Faturasız satış yapamazsın yasak zaten.
Yani icinden bir garanti belgesi felan cikmadi kargoya sordugumda oda e postaya fatura gonderirler dedi garanti yerine geciyor imis.

İtopyadan aldıgım H150i Capallix soğutuyucu iade alan koca yürekli amazon abim benim :)

Yani icinden bir garanti belgesi felan cikmadi kargoya sordugumda oda e postaya fatura gonderirler dedi garanti yerine geciyor imis.
Evet fatura garanti belgesi gibi bir şeydir ancak içinden garanti belgesi çıkmaması gerçekten imkansız.

Evet fatura garanti belgesi gibi bir şeydir ancak içinden garanti belgesi çıkmaması gerçekten imkansız.
Yok vallaha çıkmıyor garanti belgesi.
İşlemci ram ve anakart aldım anakart suan yoldaymis gelir gelince bakicam onda varmi diye.
Bu üçünü de amazon dan aldım
Beler simdi tamire yolanacak mesela yani demeniz o ki amazona yolluyorum ürünü degıl mi
Garanti yoksa hemen iade edicem cunki
Cevaplar icin teseekkurler 🙂

Yok vallaha çıkmıyor garanti belgesi.
İşlemci ram ve anakart aldım anakart suan yoldaymis gelir gelince bakicam onda varmi diye.
Bu üçünü de amazon dan aldım
Beler simdi tamire yolanacak mesela yani demeniz o ki amazona yolluyorum ürünü degıl mi
Garanti yoksa hemen iade edicem cunki
Cevaplar icin teseekkurler 🙂
Garanti olmaması imkansız, garantisiz ürün asla göndermez Amazon. Garanti belgesinin hiçbir kutudan çıkmadığını ilet ve nedenini sor.

Garanti olarak 2 seçeneğin var ya Amazon'a gönderirsin ya da ürünün garanti sunduğu firmaya. Yani bu seçim sana kalmış. Ama garanti belgesi çıkmamış olması gerçekten hala inanılmaz geliyor, kesinlikle bir mail at.

Garanti işleriyle amazon uğraşmıyor. Ürünün ülkedeki garanti servislerine yollamanız gerekiyor. Herhangi bir sorun olursa 1 ay içinde üründe iade kabul ediyorlar eğer kullanıcı sorunlu değilse.

Geri