Bunda eklememişler işte, bende bunu kontrol etmedim, otomatik ekliyor sanıyordum, biraz bakınca başımdan kaynar sular indi.galiba amazonda vergi dahil fiyat çıkartıyorlar
Stokta vardı ama Amazon'un kendisi değil, n11 gibi 3. Sahur satıcı, tüm sıkıntı buradan doğuyor.Stokta yokken mi aldın? Bir arkadaş Amazon Japonya'dan dün RTX 3070 aldı hesabı banlandı. Para alınmamıştı herhalde.
Yardımlar için teşekkür ederim, en azından stresim azaldı, belirsizlik insanı mafediyor, hepinize teşekkürler. Umarım %20'den fazla vergi çıkmaz.
valla kankam inşallah düşündüğün gibi olur hiç vergi çıkmasınBunda eklememişler işte, bende bunu kontrol etmedim, otomatik ekliyor sanıyordum, biraz bakınca başımdan kaynar sular indi.
Amin ama çıkacak gibi en azından ödeyebilecrğim limiti aşmamalı, derse 10K + bittim.valla kankam inşallah düşündüğün gibi olur hiç vergi çıkmasın![]()
Artık buna tamah edicem, borçla öderim artık.Sipariş Tutarı: 30.000,00 TL
Gümrük Vergisi (%20): 6.000,00 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti: 8,00 TL
Damga Vergisi: 0,80 TL
Toplam Vergi ve Masraf Tutarı: 6.008,80 TL
Siparişin Toplam Maliyeti: 36.008,80 TL
Arkadaşların dediğine göre gümrük vergisi ve birkaç vergi ile 36K ya denk geliyormuş yani vergi ödeyeceğim.sonuç ne oldu
Amin ama çıkacak gibi en azından ödeyebilecrğim limiti aşmamalı, derse 10K + bittim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Artık buna tamah edicem, borçla öderim artık.
Satıcıya yazdım iptal istiyorum diye, iptal ederse çok iyi olur ya.
Arkadaşların dediğine göre gümrük vergisi ve birkaç vergi ile 36K ya denk geliyormuş yani vergi ödeyeceğim.
Aliexpress' den 1 kuruşa aldığım ürüne 16.90 vergi ödemiştim, o zaman akıllanmam gerekiyormuş, sinyalini önceden vermiş. Amazon olunca güveniverdim işte, insan iyi araştırır fiyat ucuz diye acele ettim işte ah ah.Vallaha bana bedavaya gelen birşeyden 20 TL gümrük vergisi istediler. Ondan dolayı diyorum illa ödenecek o vergi.
Aliexpress' den 1 kuruşa aldığım ürüne 16.90 vergi ödemiştim, o zaman akıllanmam gerekiyormuş, sinyalini önceden vermiş. Amazon olunca güveniverdim işte, insan iyi araştırır fiyat ucuz diye acele ettim işte ah ah.
Vergiler çok yüksek cidden.Aynen artık öyle Zamanında aliexpress'ten çıkmazdım şimdi girmiyorum bile1 TL'lik ürünler alıyordum kargo bedava vergi yok paketleme zaten 5 TL idi
Çok iyi bir döngüydü haksız kazanç imiş filan ondan dolayı her şeyi engellediler yapacak bir şey yok.
Ürün LinkiÜrünün linkini atar mısın acaba?
Hocam o arkadaş ben oluyordum ama çözdümStokta yokken mi aldın? Bir arkadaş Amazon Japonya'dan dün RTX 3070 aldı hesabı banlandı. Para alınmamıştı herhalde.