Neler Yeni

Amazon ürün iadesi kabul eder mi?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba, amazon tr den ürün sipariş verdim. Ürün daha kargoya verilmeden iade talep ettim fakat kabul edilmeden kargoya verdiler. Ürünü geldiği gibi açmadan iade edebilir miyim ?
Amazonsa acaba diye bir durum yoktur. Kesin iade alır.

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Bende monitör alıcam da Amazondan mı almam en iyi seçenek olur ölü piksel vs. çıkarsa diye

aliozkanca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali Özkanca
Hocam siparişi verdiğinde işleme alıp gönderildi derse iptali olmuyor fakat kargo kapıya geldiğinde genelde kolay gelsin getiriyor istemediğini belirtiyorsun sorun olmaz yani

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
Hocam ürünün seri numarasını kullanmış oluyorsunuz geri iade edebileceğinizden emin misiniz
Hocam ürünün seri numarası nı kullanmıyorum çünkü amazon bu kampanya dahilinde ki sitelerde yok gözüm kapalı vardır diye alınca maalesef böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece cashbacke katılmak için mi yaptın bunu gerçekten?
Evet başka ne olabilir ?

Berkant29

80+
@AEGON hocam merhaba laptop aldim ben de ust model cok uyguna geldiginden iade talebi olusturdum ona gecicem. Mng kargo ile subeden teslim ver secenegi disinda secenek yoktu onu sectim kod verdiler pazartesi verecegim. Amazon herkesinkini alirken benimkini almazsa sifir saka aglarim cunku yeni aldigim laptop bir canavar. Sizin durum ne oldu?

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
YILDIRIM
@AEGON hocam merhaba laptop aldim ben de ust model cok uyguna geldiginden iade talebi olusturdum ona gecicem. Mng kargo ile subeden teslim ver secenegi disinda secenek yoktu onu sectim kod verdiler pazartesi verecegim. Amazon herkesinkini alirken benimkini almazsa sifir saka aglarim cunku yeni aldigim laptop bir canavar. Sizin durum ne oldu?
Benim iadem onaylandı hocam gaming gen üzerinden yenisini aldım bir sorun yaşamadım iade konusunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ercan
İade talebi oluşturduysan ve ürün kargoya verildiyse gelen ürünü kabul etmeden iade olacak demeniz yeterli. Bosuna kargoyu almanıza gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,417
Üyeler
164,662
Son üye
Kamilla
Top Bottom