Neler Yeni

Çözüldü✓ Amazon üzerinden 500-700 tl arası mouse önerisi

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
Selam arkadaşlar steelseries mouseleri denedim hyperx mouseleri denedim ve kalitesiz geldi bu 2 marka dışında bu fiyat bandında ürün önerebilir misiniz? amazon üzerinden teşekkür ederim

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
kara cuma indirimini bekle derim

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kara cuma indirimini bekle derim
O ne zaman tam olarak ve önereceğin bir model var mı hyperx kullandım 5 ayda click bozuldu 2 kere steelseries aldım click ve scroll bozuldu diğer markalardan çekiniyorum artık

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Selam arkadaşlar steelseries mouseleri denedim hyperx mouseleri denedim ve kalitesiz geldi bu 2 marka dışında bu fiyat bandında ürün önerebilir misiniz? amazon üzerinden teşekkür ederim
tutuş şeklin nedir? xtrfy m4 veya deathadder v2 alabilirsin

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
tutuş şeklin nedir? xtrfy m4 veya deathadder v2 alabilirsin
fıngertıp ve claw arası bir tutuşum var elim orta-büyük arası mousda önceliğim tutuş şekli ve sensör gerçi çok da farklar yokmuş bütçe de 800 e kadar zorlayabilirim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
fıngertıp ve claw arası bir tutuşum var elim orta-büyük arası mousda önceliğim tutuş şekli ve sensör gerçi çok da farklar yokmuş bütçe de 800 e kadar zorlayabilirim
anladım o zaman önerdiğim 2 mousede sana göre değil.
xtrfy m42
g305
delux m800 wireless 3335

delux amazonda yok. g305 şuanki fiyatını asla hak etmiyor. xtrfy claw grip kullanıcısı olarak çok beğendiğim bir mouse ama şekline alışamayıp iade eden çok kişi var. amazondan olma şartı yoksa başka mouseler önerebilirim fury z, cooler master gibisinden

edit: amazonda mm711 varmış ben körüm

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
anladım o zaman önerdiğim 2 mousede sana göre değil.
xtrfy m42
g305
delux m800 wireless 3335

delux amazonda yok. g305 şuanki fiyatını asla hak etmiyor. xtrfy claw grip kullanıcısı olarak çok beğendiğim bir mouse ama şekline alışamayıp iade eden çok kişi var. amazondan olma şartı yoksa başka mouseler önerebilirim fury z, cooler master gibisinden

edit: amazonda mm711 varmış ben körüm
xtrfy markasını bilmiyorum yazılım ve kalite olarak iyi midir? ? pek yorum da göremedim. MM 711 de ilkkez gördüm bunların arasında siz neyi tercih ederdiniz ? ve bir de glorious var onu da ekleyerek söyler misin rica etsem

Son düzenleme:

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
xtrfy markasını bilmiyorum yazılım ve kalite olarak iyi midir? ? pek yorum da göremedim. MM 711 de ilkkez gördüm bunların arasında siz neyi tercih ederdiniz ?
türkiyede çok bilinmiyor ama kaliteli bir markadır. yapabilceğin max şey dpi ve 1-2 tane makro ayarı olur yazılımı yok.
xtrfy m4 modelini 8 aya yakın süre kullandım özellikle kablosu ve skatezleri kaliteli hissettiriyor. sensörü 3389 zaten en iyi sensörler arasında. ben içlerinden xtrfy m42'yi tercih ederdim ama çok kişisel bir mevzu. mesela cooler master mm711'de 3389 kullanıyor en az xtrfy kadar kaliteli bir mouse oda. delux, fury z 3335 kullanıyor. iki sensör birbirinin neredeyse aynısı söylediğim mouselerin hepsi orta kalitede. eline uyanı almanı öneririm xtrfy konusunda ekstra dikkat et xm1'e hafif benzeyen bir şekle sahip rahat eden çok rahat eder rahat edemeyen kullanamaz. bu arada şahsi tavsiyem delux. viper miniye benzer şekli var claw tutan herkese uygun

Son düzenleme:

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Berkan Demir
türkiyede çok bilinmiyor ama kaliteli bir markadır. yazılımdanda yapabilceğin max şey dpi ve 1-2 tane makro ayarı olur fazla iyi yazılımı yok.
xtrfy m4 modelini 8 aya yakın süre kullandım özellikle kablosu ve skatezleri kaliteli hissettiriyor. sensörü 3389 zaten en iyi sensörler arasında. ben içlerinden xtrfy m42'yi tercih ederdim ama çok kişisel bir mevzu. mesela cooler master mm711'de 3389 kullanıyor en az xtrfy kadar kaliteli bir mouse oda. delux, fury z 3335 kullanıyor. iki sensör birbirinin neredeyse aynısı söylediğim mouselerin hepsi orta kalitede. eline uyanı almanı öneririm xtrfy konusunda ekstra dikkat et xm1'e hafif benzeyen bir şekle sahip rahat eden çok rahat eder rahat edemeyen kullanamaz. bu arada şahsi tavsiyem delux. viper miniye benzer şekli var claw tutan herkese uygun
teşekkür ederim zaman ayırdığın için, şu anda glorious model o ve xtrfy arasında seçim yapıcam gibi anlattığına göre ikiside beni üzmeyecek tarz da bir de hyperx hasteyi de çok söyledir fakat hyperx kötü bir deneyim yaşattı fps pro mousunda o çekincem var hep

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
teşekkür ederim zaman ayırdığın için, şu anda glorious model o ve xtrfy arasında seçim yapıcam gibi anlattığına göre ikiside beni üzmeyecek tarz da bir de hyperx hasteyi de çok söyledir fakat hyperx kötü bir deneyim yaşattı fps pro mousunda o çekincem var hep
xtrfy içinden 2 tane kapak çıkıyor ikiside büyük ele uygun değil. model o orta-büyük el için daha rahat. denemeden bilemezsin hangisiyle daha rahat etceğini. bu arada switchleri aynı, xtrfy biraz daha hafif, gloriousun kablosu daha iyi ikisi içinde software uygulamaları var ama xtrfy'da yazılım yok. ben xtrfy seçerdim normal model o'yu sevmiyorum ama dediğim gibi kişisel biraz araştır sana en uygun olanı al

Top Bottom