c0rbius
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 198
- İsim
- Çağan Mert Şimşek
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Full amazon ile irtibattaydım zaten. DOA belgesi almak dışında çareniz yok dendi.Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geç mağdur etmezler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 15 gün iade süreniz geçti maalesef dendi. Abi ben 1. hafta yazdım zaten iade için. Adamlar (amazon) 20 gündür beni arayacak. En son da benim iade süremi sömürdükten sonra iade edemezimniz süreniz geçti dediler. Ben de ben zaten ilk hafta yazdım dediğimde çalışma arkadaşlarım adına özür dilerim, anlayışınız için teşekkürler dendi. Şaka mı bu? Dava açacağım konuşma kayıtları lazım dediğimde de veremiyoruz maalesef dediler.
Şunu söyleyebilir misiniz? Acaba 3DMark almaya değer mi? 180 TL
Eğer yardımcı olacaksa satın alabilirim.
Hocam onu nasıl yapacağım tam olarak? Şu anda warzone da 2,5-3k gibi bir çözünürlükte ancak %90-%99 arası bir ekran kartı kullanım değeri alıyorum. Çok nadir drop giriyor.hocam öncellikle geçmiş olsun hata direk işlemci serisinde youtubeta bu işlemci ile yapılan testlerin çoğunda anlık droplar mevcut özellikle testlerde ortalama fps kadar Low 0.1% fps değerleri önemli diye boşuna denmiyor. mobil işlemcide intelden şaşmamak lazım açıkçası uygulamalar üzerinden voltaj dengelemesi yaparsanız bi nebze dropları azaltırsınız diye düşünüyorum.
Son düzenleme: