Amazon vergi

Merhaba,

Kart nakliye bedeliyle beraber 900 dolar. Geçen sene %18 ile %20 arası gümrük vergisi çıkıyordu. Şu anda durum ne tam bilmiyorum. Bir de, AB ülkesi ve diğer ülkeler diye 2 ayrı grup var. Parçanın geldiği ülkeye göre değişiyor.

Merhaba,

Kart nakliye bedeliyle beraber 900 dolar. Geçen sene %18 ile %20 arası gümrük vergisi çıkıyordu. Şu anda durum ne tam bilmiyorum. Bir de, AB ülkesi ve diğer ülkeler diye 2 ayrı grup var. Parçanın geldiği ülkeye göre değişiyor.
Arkadaşın dediği gibi 900$+%20 olarak hesaplayabilirsin. Tabi bi değişiklik olmadıysa vergilerde, hep arttığı için takip edemiyorum. Bir de yüzde 10 gümrük vergisi olur/olabilir. Açıkçası tam hatırlamıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşın dediği gibi 900$+%20 olarak hesaplayabilirsin. Tabi bi değişiklik olmadıysa vergilerde, hep arttığı için takip edemiyorum.
Ödeyeceğin vergi, 110 dolar ile 135 dolar arası değişecek. Bu sadece gümrük vergisi tabi. Bunun dışında 2 tane daha ürüne göre vergi vardı. Onları tam bilmiyorum. Ekran kartı o kategoriye giriyorsa %20'ye ek biraz daha vergi çıkıyor. Haberin olsun. E devletten öğreniliyor galiba istersen bir bak.

Virüsten dolayı gönderim yapılmıyordu. Sepette sorun çıkar mı bilmiyorum. $1,080.24 yazıyor.

Alınmaz yani dimi
Evet. Vergilerden sonra Türkiye fiyatlarıyla arasında pek fark kalmadı. İndirim olursa, o zaman alınabilir. Amazon İngiltere ve İtalya bazen uygun oluyor.

yukarıda yazıyor zaten
+ $251.86 Shipping & Import Fees
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1082 dolar 7600 tl yapıyor
Buradan rtx 2070 super gaming xtrio almak daha mantıklı

Son düzenleme:
Geri