PG27UCDM, monitör hocamÜrün ney
Her üründe taksit olmuyor hocamMerhaba. Amazon.com.tr bugün takip ettiğim bir ürünü kendi satmaya başladı. Ancak taksit tablosu hiçbir şekilde karşıma çıkmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Yeni eklenen ürünlerde taksit seçeneği olmuyor mu?
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam. Ancak N11'de Getirfinans ile 6 taksit oluyor en fazla. Ve Amazon.com.tr garanti durumunda vs. daha sağlam olabilir diye düşündüm. Almışken Amazon.com.tr'den almak isterimAmazonda yok fakat n11de mevcut
![]()
Asus Rog Swift Pg27ucdm 27' 0.03 Ms 240 Hz 4k Ultra Hd Adaptivesync Oled Tv Fiyatları ve Özellikleri
Asus Rog Swift Pg27ucdm 27' 0.03 Ms 240 Hz 4k Ultra Hd Adaptivesync Oled Tv en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evet haklısınız fakat bende anlamadım neden olmuyor.Dilerseniz bi canlıd esteğe bağlanın.Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam. Ancak N11'de Getirfinans ile 6 taksit oluyor en fazla. Ve Amazon.com.tr garanti durumunda vs. daha sağlam olabilir diye düşündüm. Almışken Amazon.com.tr'den almak isterim