GazzeliAtalay
80+ Bronze
Yok mu kahve makinesi ya
Nasıl buldun bunuAlıntıyı görüntülekargo bedeli dahil 6.138TL sizce nasıl?
6600 falan al ikinci elde 3.5 falanAlıntıyı görüntülekargo bedeli dahil 6.138TL sizce nasıl?
ASUS 360mm soğutucu çok güzel fiyata. Lakin benim Ryzen 5 5600 için biraz fazla olur sanırım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yurt dışı bazı ürünlerde kargo ücreti 0 TL. Kargo bedeli 0 olduğu için normal fiyattan bile daha ucuz oluyor.
Hem indirimli ürün hem de kargo ücreti olmayan ürün atıyorum. Konuda bulduklarımızı paylaşalım.
Asus ROG LC II ARGB ve Düz siyah fanlı olan çok uygun oluyor TR ye göre.
konuyu görünce aklıma ilk gelen bilgisayar kasası oldu aşağı inince gördüm. beyaz renkli fantastik bir şeyler var mıNe getirteceğimizi buldum. Yurt dışından Bilgisayar Kasası getiricez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En çok kargo parası kasalarda çıkıyor O yüzden beğendiğiniz kasalar varsa onları alabilirsiniz ben beğendiklerimi attım
Sen bu indirim işini yapıyorsun hakkaten. EyvallahAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yurt dışı bazı ürünlerde kargo ücreti 0 TL. Kargo bedeli 0 olduğu için normal fiyattan bile daha ucuz oluyor.
Hem indirimli ürün hem de kargo ücreti olmayan ürün atıyorum. Konuda bulduklarımızı paylaşalım.
Asus ROG LC II ARGB ve Düz siyah fanlı olan çok uygun oluyor TR ye göre.
Merhaba bende Amazon prime yok rica etsem şu ürüne prime olan biri bakabilir mi kargo ücreti çıkmıyorsa bende ona göre prime alayım.
Fırsat: Tork Anahtarı 1/2 inç, 28-210 Nm, Araba ve Motosiklet, Aurlloct, 125 mm Uzatma ve 17 mm, 19 mm, 21 mm, Siyah https://amzn.eu/d/7pULDp7