Çöp olmaz. Yurt dışı garantili olur sadece.Tüekiyeye gelir
%18 kdv olarak zaten amazon önceden alıyor
Marka asus ve evga deilse garanti dışı yani bozulursa çöp
Çöp olmaz. Globalde garantisi yoksa ürünü bir sıkıntı durumunda aldığınız ülkeye göndermek zorunda kalırsınız. Daha önce yurt dışına garantiye sorunsuz gönderen ama garanti ürünü geri yolladığı zaman gümrükte sorun yaşayan kişiler var.Tüekiyeye gelir
%18 kdv olarak zaten amazon önceden alıyor
Marka asus ve evga deilse garanti dışı yani bozulursa çöp
100tl %20 5 tlÇöp olmaz. Yurt dışı garantili olur sadece.
3090 çok pahalı değil 1650 dolar 3 partilerhocam ben ürünlerimi çoğunlukla amzondan alıyorum prime üyesiyim gayet güvenilir bir site ama yurt dışı ürünlerinde garantili yurt dışı olur bi sıkıntı olursa ve ürün çok pahalıysa (3090 gibi) ürünün ülkesine uçakla falan giderek garantiye verebilirsin
3090 aldığından biliyorsun yani?3090 çok pahalı değil 1650 dolar 3 partiler
hocam 1650 ama ülkede ne kadar yani uçak biletindsen daha değerliyse gidin100tl %20 5 TL
105 TL
50 TL gönderme
155
50 TL gelme + kdv + kargo
275 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3090 çok pahalı değil 1650 dolar 3 partiler
tabi hocam kasada 5 tane yan yana dizdim3090 aldığından biliyorsun yani?
Sana demiyorum bu i9 arkadaşa diyorum, arkadaş 3090 FE aldım diyor sıkıştırdılar bunu en son bir foto attı ne ekran kartı 3090 ne parçalar birbirini tutuyorhocam 1650 ama ülkede ne kadar yani uçak biletindsen daha değerliyse gidin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabi hocam kasada 5 tane yan yana dizdim![]()
Armine selamArkadaşlar amazonun yurt dışı sitesinden bir klavye veya mouse alsam Türkiye ye gelir mi ve garantisi olur mu yani bi ürün bozulduğunda danışabileceğim birileri olur mu garanti için yurt dışına mı göndermem gerekir?
Yav kardeşim madem havanı atıyosun neden foto atarsın kiSana demiyorum bu i9 arkadaşa diyorum, arkadaş 3090 FE aldım diyor sıkıştırdılar bunu en son bir foto attı ne ekran kartı 3090 ne parçalar birbirini tutuyor.
Yurtdışı garantili olur.Arkadaşlar amazonun yurt dışı sitesinden bir klavye veya mouse alsam Türkiye ye gelir mi ve garantisi olur mu yani bi ürün bozulduğunda danışabileceğim birileri olur mu garanti için yurt dışına mı göndermem gerekir?
vay be tek aotcu ben değilmişimYurtdışı garantili olur.
Ayrıca %18 vergisi var diye biliyorum.
Birde aot tan sa.