Neler Yeni

Amazon'dan 5080'i iade edebilir miyim?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
baba merhaba
firma o kartı iade almayacak buraya yazıyorum :) satış yeri amazon olsun. şuan senin durum tamamen satıcının inisiyatifine kalmış. thh bile versen o kazanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
fb düşmanı
Hocam gerçekten bu dediğiniz ayıp, kusura bakma da 60k para verdim, deliler gibi çalışıp kazandığım parayla... Günün sonunda bana satın aldığımdan farklı bir ürün gönderildi, satın almak istemediğim bir modeldi bu ama gene de kullandım baktım memnun değilim diğer alternatiflere baktım ama fiyatları çok yüksekti o yüzden 60k verdiğim parayla mağdurluğumu kabul edip kullanmaya devam ettim. Bugün satın aldığım karttan 8 bin lira daha ucuza soğutma performansı çok daha iyi olan, görsel olarak da daha göze hitap eden bir model gördüm şimdi amazon'un bana sunduğu iade hakkını kullanmayıp, 40k maaşlı ben aylık milyonlarca liralık satış yapan büyük bir firmanın canı yanmasın diye hakkımı kullanmayayım mı anlamadım? Bu ne kadar saçma sapan bir mantık
Yanlış geldiyse iade edebilirsin. Adam gönder demiş. Sen kullanmışsın 1 ay sonra yolluyorsun. Kendin kabul eder misin

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Abdullah Aydoğdu
Saticiya ne zarar gelebilir? Yeni jelatin takip tekrar satabilir. Sizi bu kadar geren sorun ne acaba?
Beni geren bir şey yok doğruları sayıyorum burada etik ahlak değerlerini göz önünde bulundurarak gerilen sizsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
fb düşmanı
Saticiya ne zarar gelebilir? Yeni jelatin takip tekrar satabilir. Sizi bu kadar geren sorun ne acaba?
Ürün artık sıfır olmuyor. Ayrıca ben neden sıfır parası ödeyip ikinci el kart alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gerçekten bu dediğiniz ayıp, kusura bakma da 60k para verdim, deliler gibi çalışıp kazandığım parayla... Günün sonunda bana satın aldığımdan farklı bir ürün gönderildi, satın almak istemediğim bir modeldi bu ama gene de kullandım baktım memnun değilim diğer alternatiflere baktım ama fiyatları çok yüksekti o yüzden 60k verdiğim parayla mağdurluğumu kabul edip kullanmaya devam ettim. Bugün satın aldığım karttan 8 bin lira daha ucuza soğutma performansı çok daha iyi olan, görsel olarak da daha göze hitap eden bir model gördüm şimdi amazon'un bana sunduğu iade hakkını kullanmayıp, 40k maaşlı ben aylık milyonlarca liralık satış yapan büyük bir firmanın canı yanmasın diye hakkımı kullanmayayım mı anlamadım? Bu ne kadar saçma sapan bir mantık
Kusura bakma da 40 k maaş alsam 60 k karta falan vermem. İade konusunda tamamen haksızsın. Yanlış geldiği gibi iade hakkın vardı kendin kullanmadın.

Shix2x

80+ Bronze
Ürün artık sıfır olmuyor. Ayrıca ben neden sıfır parası ödeyip ikinci el kart alayım
Siz sifir olarak sipariş verdiğiniz urunlerin sıfır olduğunu mu saniyorsunuz? Bu kartlar 20 yil sonra bile kullanilabilir olarak tasarlanmis kartlar 1 ay kullanmak herhangi bir sorun teşkil etmez.

Ysuflix

80+ Gold
Satıcıların iade anlamında 2 baktıları şey var. Tekrar satılabilir olması, kullanılmış emaresi olmaması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
fb düşmanı
Siz sifir olarak sipariş verdiğiniz urunlerin sıfır olduğunu mu saniyorsunuz? Bu kartlar 20 yil sonra bile kullanilabilir olarak tasarlanmis kartlar 1 ay kullanmak herhangi bir sorun teşkil etmez.
Evet sıfır olduğunu sanıyorum. Aldığım zaman da her yerine bakıyorum. Jelatini sökülmüş 1 ay kullanılmış kartı her türlü anlarım. En basitinden bloklardaki tozu çıkaramazsın

elemin

80+ Bronze
İndirimde daha iyi bir 5080 görmeseniz böyle bir karar vermeyecektiniz o yüzden bu biraz fırsatçılığa kaçıyor zamanında iade şansı sunmuş adamlar size hiç kullanılmamışken , şu an fırsatı kaçırdığınız için pişmanlık yaşıyorsunuz sadece sağlık olsun ama ben de iade olacağını düşünmüyorum umarım alırlar.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Abdullah Aydoğdu
Geçenlerde de birisi yazmıştı ısıtıcı aldım 1 ay kullandım kışın sonra iade ettim diye. Kim nasıl belirliyor acaba ürün alıp 1 ay kullanıp sorunsuz olmasına rağmen iade etmekteki ahlak çizgisini :D
Amazon kabul ederse eder etmezse etmez dostum. Herşeye bu kadar siyah beyaz bakmaya gerek yok.
Sizin yaptığınız bu eylemler ileride Amazon'un iade politikalarını değiştirmesiyle sonlanınca ucu bizlere de dokunacak :)

Shix2x

80+ Bronze
Evet sıfır olduğunu sanıyorum. Aldığım zaman da her yerine bakıyorum. Jelatini sökülmüş 1 ay kullanılmış kartı her türlü anlarım. En basitinden bloklardaki tozu çıkaramazsın
Bravo, olmasi gerekeni yapiyorsunuz ama herkes bunu yapmiyor. Demek ki size sifirlari denk gelmis.

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes
Abi istersen ürünü iade edebilirsin ama o zaman. Sen ürünü almışsin, yanlış olduğunu bile bile açmişsin bir de üstüne bir ay kullanmışsin. En basiti kartta bir problem Felan yoksa etik bile değil düşünmen.
Yanlış olduğunu bile bile açtım çünkü piyasadaki en ucuz kart neredeyse 10k daha pahalıydı, zaten iade etmeyecektim şan eseri bugün aldığım karttan daha iyi bir modeli 8k daha uygun paraya bulmuşum ve bana verilen hakkı kullanıyorum. Sonuçta bana satılan ürün gelmiş olsa muhtemelen uğraşmazdım bile böyle bir süreçle, hem mağdur ediliyorum bunu kabullendikten sonra çıkış yolu görüp bunu kullanınca ben mi hatalı oluyorum anlamadım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,366
Üyeler
171,014
Son üye
yadigar5860
Top Bottom