penguenman
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 31
- İsim
- Ümit Ekmekçioğlu
Ekol Lojistik adlı bir firma ürünü alıyor ve deposunda bekletiyor. Yaşadığınız şehre servis yapan bi yerel kargo şirketiyle genelde gönderim sağlarlar. Sizde takip kodu muhtemelen Kolay gelsin firması görünüyordur diye tahmin ediyorum. Amazondan ben çok ürün aldım yurt dışı da aynı şekilde. Sürekli böyle olur çünkü çoğunlukla mgn aras yurt içi ile gelmez bu dağıtımlar. O sebeple yine diyorum bu süreç gayet normal. Son teslim tarihi ne yazıyor ise o süre içerisinde size teslim edilir.Hocam sabır değil konu zaten ilk defa amazondan alışveriş yaptım daha da yapmam. 5 gündür ne yapıyorlarsa halen kargoya bile vermediler ve ben 1 gün sonra şehir dışına çıkacam alamayacam zaten saçma bir firmaya verecekler kolay gelsin mi ne ilk defa duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kolay gelsin yazar ama bi bakmışsın Sendeo ile veya AGT kurye diye bir firmayla gelir. Orada yazan bilginin geçerliliği yok. Son teslim tarihi ne ise o süreç içerisinde teslim edilir.Ekol Lojistik adlı bir firma ürünü alıyor ve deposunda bekletiyor. Yaşadığınız şehre servis yapan bi yerel kargo şirketiyle genelde gönderim sağlarlar. Sizde takip kodu muhtemelen Kolay gelsin firması görünüyordur diye tahmin ediyorum. Amazondan ben çok ürün aldım yurt dışı da aynı şekilde. Sürekli böyle olur çünkü çoğunlukla mgn aras yurt içi ile gelmez bu dağıtımlar. O sebeple yine diyorum bu süreç gayet normal. Son teslim tarihi ne yazıyor ise o süre içerisinde size teslim edilir.