Neler Yeni

Amazondan aldığım ürün 2 gündür aynı aşamada

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Hocam sabır değil konu zaten ilk defa amazondan alışveriş yaptım daha da yapmam. 5 gündür ne yapıyorlarsa halen kargoya bile vermediler ve ben 1 gün sonra şehir dışına çıkacam alamayacam zaten saçma bir firmaya verecekler kolay gelsin mi ne ilk defa duydum
Ekol Lojistik adlı bir firma ürünü alıyor ve deposunda bekletiyor. Yaşadığınız şehre servis yapan bi yerel kargo şirketiyle genelde gönderim sağlarlar. Sizde takip kodu muhtemelen Kolay gelsin firması görünüyordur diye tahmin ediyorum. Amazondan ben çok ürün aldım yurt dışı da aynı şekilde. Sürekli böyle olur çünkü çoğunlukla mgn aras yurt içi ile gelmez bu dağıtımlar. O sebeple yine diyorum bu süreç gayet normal. Son teslim tarihi ne yazıyor ise o süre içerisinde size teslim edilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekol Lojistik adlı bir firma ürünü alıyor ve deposunda bekletiyor. Yaşadığınız şehre servis yapan bi yerel kargo şirketiyle genelde gönderim sağlarlar. Sizde takip kodu muhtemelen Kolay gelsin firması görünüyordur diye tahmin ediyorum. Amazondan ben çok ürün aldım yurt dışı da aynı şekilde. Sürekli böyle olur çünkü çoğunlukla mgn aras yurt içi ile gelmez bu dağıtımlar. O sebeple yine diyorum bu süreç gayet normal. Son teslim tarihi ne yazıyor ise o süre içerisinde size teslim edilir.
Kolay gelsin yazar ama bi bakmışsın Sendeo ile veya AGT kurye diye bir firmayla gelir. Orada yazan bilginin geçerliliği yok. Son teslim tarihi ne ise o süreç içerisinde teslim edilir.

Efor'SS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Oyuncu
Merhaba sorduğumuz sorular neden cevaplanıyor eksik bir şey mi yapiyorum be

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolay gelsin yazar ama bi bakmışsın Sendeo ile veya AGT kurye diye bir firmayla gelir. Orada yazan bilginin geçerliliği yok. Son teslim tarihi ne ise o süreç içerisinde teslim edilir.
Çok saçma gidip yurt içine , mng ye , arasa vermek varken saçma şirketlere veriyorlar. Kaç defa Temudan ve aliden alışveriş yaptım böyle bir şey olmadı Amazonun saçmalığı her halde

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Çok saçma gidip yurt içine , mng ye , arasa vermek varken saçma şirketlere veriyorlar. Kaç defa Temudan ve aliden alışveriş yaptım böyle bir şey olmadı Amazonun saçmalığı her halde
Vaadedilen tarihte teslim edildiği sürece problem etmememiz gerekir diye düşünüyorum. Ben de temu ile bir defa ürün sipariş verdim 5 gün gümrükleme adımında bekledim güncelleme olmadı. Bu tür işlemler normal. Size son teslim tarihinden geç teslim ederlerse bunu dert etmeniz gerekir. Ürünü sipariş verirken de son teslim tarihini göz önüne alarak sipariş vermeniz gerekir. Ürününüz belki de hala gümrükleme işleminde bunu bilmek mümkün değil

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
Vaadedilen tarihte teslim edildiği sürece problem etmememiz gerekir diye düşünüyorum. Ben de temu ile bir defa ürün sipariş verdim 5 gün gümrükleme adımında bekledim güncelleme olmadı. Bu tür işlemler normal. Size son teslim tarihinden geç teslim ederlerse bunu dert etmeniz gerekir. Ürünü sipariş verirken de son teslim tarihini göz önüne alarak sipariş vermeniz gerekir. Ürününüz belki de hala gümrükleme işleminde bunu bilmek mümkün değil
Tmm da gümrükleme işleminde olsaydı gümrük işlemi bitti yazmazdı.

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Sefa
Hocam bu ürün neden istanbulda dağıtıma çıktı ben Şanlıurfa da yaşıyorum

Ekler

• IMG_20250125_103745.jpg
    IMG_20250125_103745.jpg
    219.3 KB · Hit: 5
  • Screenshot_2025-01-25-10-34-47-123_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-25-10-34-47-123_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg
    172.4 KB · Hit: 6
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Tmm da gümrükleme işleminde olsaydı gümrük işlemi bitti yazmazdı.
Hocam, oradaki bilgilendirmelerin net doğru olduğunu kabul etmemen gerektiğini söylüyoruz sana. Dağıtımda der ama sana doğru Urfa' ya doğru yola çıkmıştır. Amazon o takip kısmını kendisi takip etmiyor, satıcı veya taşıyıcı ne onaylarsa amazon sitesine de o yansıyor.

Top Bottom