Neler Yeni

Amazon'dan alınan DualSense drift sorunu

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Arkadaşlar kol geldi, uygulamasını yükledim güncellemesini yaptım drift sorunu var galiba gamepad tester da aktif ettiğim de,
0 0 0 0 değil de böyle çıkıyor sonuç.

1734971139216.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

dokunmadığımda bile kendiliğinden sayıları artıyor.
1734971184191.png

Yardımcı olabilecek yok mu normal mi yoksa iade başlatayım mı?

goku010203

80+ Bronze
Arkadaşlar kol geldi, uygulamasını yükledim güncellemesini yaptım drift sorunu var galiba gamepad tester da aktif ettiğim de,
0 0 0 0 değil de böyle çıkıyor sonuç.

Alıntıyı görüntüle

dokunmadığımda bile kendiliğinden sayıları artıyor. Alıntıyı görüntüle

Yardımcı olabilecek yok mu normal mi yoksa iade başlatayım mı?
Konsol için aldın di mi?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bu durum normal değeil fakat oyunalrda denemenı tavsiye ederim eğer karakter kendi kendinde hareket ediyorsa iade et derim

zyraxone

80+
sabır allahım sabır.

Türkçeden anlamıyorsun sen galiba ben diyorum önerme sen diyorsun iade et çek. Yorum yapma kardeşim o zaman benim yazdığım konuya.
Evet arkadaş anlamıyor. Zamanında kendisi ve bazı nöron eksikliklerini sahip olduğu için engel atmıştım. Sizinde atmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Soruna gelecek olursak büyük bir sorun olmaz gibi. Oyunda denemekte fayda var. Diyelim drift sorunu devam etti su videoyu uygulayın

Biz bunu arkadaşın Nintendo switchte kalibre ayarı ile birlikte kulanmıştık kulak cubuğuula sorun çözülmüştü eğer düzelmezse yenisini talep edin.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Evet arkadaş anlamıyor. Zamanında kendisi ve bazı nöron eksikliklerini sahip olduğu için engel atmıştım. Sizinde atmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Soruna gelecek olursak büyük bir sorun olmaz gibi. Oyunda denemekte fayda var. Diyelim drift sorunu devam etti su videoyu uygulayın

Biz bunu arkadaşın Nintendo switchte kalibre ayarı ile birlikte kulanmıştık kulak cubuğuula sorun çözülmüştü eğer düzelmezse yenisini talep edin.
amazondan iade talebi oluşturdum hocam da, drift sorunun hangi oyunlarda anlayabilirim ki nasıl anlayabilirim pek bilmiyorum. ellerinde stok olmadığı için iade yapabileceklerini söylediler ya da 500 tlsini geri karşılayabileceklerini söylediler iade dedim. Ama sorunu tam olarak anlayamadım ki yani naısl anlayacağım.

ve bende o sürdüğü şeyden yok hocam, kulak çöpü de yok :D

goku010203

80+ Bronze

"Zamanında kendisi ve bazı nöron eksikliklerini sahip olduğu için engel atmıştım." 🤣🤣
Kimin Türkçe'den anlamadığı açık bence.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
amazondan iade talebi oluşturdum hocam da, drift sorunun hangi oyunlarda anlayabilirim ki nasıl anlayabilirim pek bilmiyorum. ellerinde stok olmadığı için iade yapabileceklerini söylediler ya da 500 tlsini geri karşılayabileceklerini söylediler iade dedim. Ama sorunu tam olarak anlayamadım ki yani naısl anlayacağım.

gow rdr tarzı bişeye gir bak hocam

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
gow rdr tarzı bişeye gir bak hocam
rdr var bir deneyeyim bakayım, hocam kendi kendine gider değil mi? atın üstündeyken yolda farklı yöne gider karakter farklı yöne gider. Sorun böyle olur yani anladığım kadarı ile

zyraxone

80+

Hmmm :/ Baska çözüm varsa ben bilmiyorum biz böyle çözmüstük benim evdede kulak cubuğu yok arkadaşın evinde vardı.

Hızlı tepki getiren oyunlarda cod flrtnite cs2 v.b belli eder. Bir yere aim koy ve kumandayı 5 dk bırak istersen. Eğer cross hareket ederse sorun var demektir

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arda
Hmmm :/ Baska çözüm varsa ben bilmiyorum biz böyle çözmüstük benim evdede kulak cubuğu yok arkadaşın evinde vardı.

Hızlı tepki getiren oyunlarda cod flrtnite cs2 v.b belli eder. Bir yere aim koy ve kumandayı 5 dk bırak istersen. Eğer cross hareket ederse sorun var demektir
rdr giriyorum şimdi bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,759
Üyeler
163,551
Son üye
tykrst99
Top Bottom