Amazondan alışveriş hakkında yardım

Reaksiyon skoru
0
İlk defa amazondan alışveriş yapıcam.Anime figürleri ve manga almak istiyorum.Ortalama kaç günde gelir veya gümrükte ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım. Alışveriş sınırı var mı türkiye için mesela 1000 tl üstü ek fiyat gibi. Örneğin Bir manga serisinin ilk 10 kitabını almak istiyorum bununla ilgili bir takım sıkıntılar çıkar mı.Sıkıntı yaşarsam iade işlemleri nasıl oluyor. Bana bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim

İlk defa amazondan alışveriş yapıcam.Anime figürleri ve manga almak istiyorum.Ortalama kaç günde gelir veya gümrükte ilgili bir sıkıntı yaşar mıyım. Alışveriş sınırı var mı türkiye için mesela 1000 tl üstü ek fiyat gibi. Örneğin Bir manga serisinin ilk 10 kitabını almak istiyorum bununla ilgili bir takım sıkıntılar çıkar mı.Sıkıntı yaşarsam iade işlemleri nasıl oluyor. Bana bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Tutardan bağımsız her türlü gümrük işlemi gerecek ve Amazon yardımcı olmuyor diye biliyorum

amazon yurtdışından mı alıcaksın? amazondan gelen her ürün yurtdışından gelmiyor. ayrıca gümrük işleri sıkıntıda. kitaplar noluyor bilmiyorum ama yurt dışından figür almak zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,014
Üyeler
190,302
Son üye
Baba1221
Geri