Satıcı amazon ise yapıştır gitsin bu arada güvenilir tabikideLaptop alacağım ama amazondan hiç alışveriş yapmadım neden bu kadar ucuz merak ediyorum güvenilir mi
En ucuzunu o satıyor, güvenli işlem amazon.com.tr tarafından satılır yazıyor Amazon satıcı sanırımEğer alacağın laptopu en ucuz amazon satıyorsa alabilirsin. güven konusunda bir problem yaşatmaz.
direk alın hocam. kesinlikle güvenebilirsiniz.En ucuzunu o satıyor, güvenli işlem amazon.com.tr tarafından satılır yazıyor Amazon satıcı sanırım
Hangi ürün ucuz? Ben hp omen aldım gayet güzel getirdiler. Stokta kalmadığı için 2 hafta sonra getirdiler ama. Satıcı amazondu.Laptop alacağım ama amazondan hiç alışveriş yapmadım neden bu kadar ucuz merak ediyorum güvenilir mi
HP omen in hangi serisini aldın ben daha karar veremedimHangi ürün ucuz? Ben hp omen aldım gayet güzel getirdiler. Stokta kalmadığı için 2 hafta sonra getirdiler ama. Satıcı amazondu.
Hp omen 15 3070 300hz olan modeli aldım. İ7-10870.HP omen in hangi serisini aldın ben daha karar veremedim