Amazondan Sipariş Vermek

alyosha

80+
Reaksiyon skoru
15
Amazon'dan bir şey sipariş ederken herhangi bir sıkıntı çıkar mı? Bildiğiniz üzere Türkiye'ye gelmeden önce gümrük vergisi muhabbeti vesaire vardı. Şu an deposu Türkiye'de mi herhangi bir bilgim yok sıkıntı çıkar mı?

Amozon TR den sipariş verirsen hemen gelir ve vergi ödemezsin.
Amazon.com üzerinden sipariş verirsen ise vergi gelir ve gelmesi uzun sürer.

Amazon Türkiye'den deneyimlerim çok güzel. Kutulamaları muhteşem. Prime kullanıyorum ve 24 saat içerisinde kargom geliyor. Kargo firması Kolay Gelsin , ve bu konuda cidden başarılı.

Amazon Avrupadan ( Almanya ) dan vereceginiz siparislerle ilgili tum detaylar urunun altinda yaziyor. Ne kadar fiyat + vergi ve kargo suresi. Amazon yamuk yapmaz , aradiginiz urun Turkiye'de yoksa siparis verebilirsiniz.

Amazon TR mükemmel. 20:00'da sipariş verdim sabah 11:00 gibi ürün geldi.

Amazon Türkiye'den deneyimlerim çok güzel. Kutulamaları muhteşem. Prime kullanıyorum ve 24 saat içerisinde kargom geliyor. Kargo firması Kolay Gelsin , ve bu konuda cidden başarılı.

Amazon Avrupadan ( Almanya ) dan vereceginiz siparislerle ilgili tum detaylar urunun altinda yaziyor. Ne kadar fiyat + vergi ve kargo suresi. Amazon yamuk yapmaz , aradiginiz urun Turkiye'de yoksa siparis verebilirsiniz.
Yurt dışından verirken de bütün ücretleri sepette ödüyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,563
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri