Kaç siparişte denedinamazondan sepete ekleyip satın alma işlemini tamamlayınca başarılı olarak siparişiniz oluşturuldu diyor lakin,sipariş kısmına girince iptal edilmiş olarak görüyorum. bunun sebebi nedir?
ne zaman alsam iptal ediliyor hane şuanda gidip 10tane almaya çalışmıyorum,1adet almaya çalışıyorum. iptal ediliyor gelen mailde hane halkının ihtiyaçlarını aşıyormuş. benim anlmadığım şey şu millet 15 tane şampuan 15tane cips sipariş ediyor. iptal edilmiyor ben sipraiş verdiğimde otomatik olarak iptal oluyorKaç siparişte denedin
ürün hala satışta. yeni hesap açıp denediğimdede aynı hatayla karşılaşıyorum. dünleyin mng kargoya iade kargo vermeye gittim bilgisayarcının teki bir kutuda 30taneden fazla kartuşla gelmişti iade ediyordu farklı hesaplara girip çıkıp kod söylüyordu. bunun bir açığı varmıdır.Stok aslında bittiğinde öyle oluyor. Bana da olmuştu. Başka bir sebebi varsa bilmiyorum.
Aynı kart veya telefon numaran bulunan başka hesapların varsa ondandırürün hala satışta. yeni hesap açıp denediğimdede aynı hatayla karşılaşıyorum. dünleyin mng kargoya iade kargo vermeye gittim bilgisayarcının teki bir kutuda 30taneden fazla kartuşla gelmişti iade ediyordu farklı hesaplara girip çıkıp kod söylüyordu. bunun bir açığı varmıdır.
Aynı cihazdan giriş yapsan bile sıkıntı olabilir tavsiyem diğer hesapları pek kullanmıyorsan silsanal kart ve yeni hesap farklı no açıp deneyeyim o halde
Sizi sistemsel olarak uzaklaştırmış olabilirler. Zamanında bazı ürünlerden çok alanlara bu şekilde yapıyorlar. Müşteri hizmetlerine danışırsanız onlar yardımcı olur.amazondan sepete ekleyip satın alma işlemini tamamlayınca başarılı olarak siparişiniz oluşturuldu diyor lakin,sipariş kısmına girince iptal edilmiş olarak görüyorum. bunun sebebi nedir?
hane halkının ihtiyaçlarını aşıyor diye mail geldi ondan olabilir. bunu aşmanın yolu nedir?Sizi sistemsel olarak uzaklaştırmış olabilirler. Zamanında bazı ürünlerden çok alanlara bu şekilde yapıyorlar. Müşteri hizmetlerine danışırsanız onlar yardımcı olur.
Senin hesapta bir sorun var o zaman amazon müşteri hizmetlerinden yardım iste bakalım ne diyeceklerne zaman alsam iptal ediliyor hane şuanda gidip 10tane almaya çalışmıyorum,1adet almaya çalışıyorum. iptal ediliyor gelen mailde hane halkının ihtiyaçlarını aşıyormuş. benim anlmadığım şey şu millet 15 tane şampuan 15tane cips sipariş ediyor. iptal edilmiyor ben sipraiş verdiğimde otomatik olarak iptal oluyor
Gelen mesaja sorunu iletin, inceleyip hesabı açabiliyorlar. Onun dışında başka mail, başka kart ile yeni üyelik.hane halkının ihtiyaçlarını aşıyor diye mail geldi ondan olabilir. bunu aşmanın yolu nedir?