Neler Yeni

Amazondan ürün alınca iptal olması

anzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mesut Taştekin
amazondan sepete ekleyip satın alma işlemini tamamlayınca başarılı olarak siparişiniz oluşturuldu diyor lakin,sipariş kısmına girince iptal edilmiş olarak görüyorum. bunun sebebi nedir?

anzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mesut Taştekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç siparişte denedin
ne zaman alsam iptal ediliyor hane şuanda gidip 10tane almaya çalışmıyorum,1adet almaya çalışıyorum. iptal ediliyor gelen mailde hane halkının ihtiyaçlarını aşıyormuş. benim anlmadığım şey şu millet 15 tane şampuan 15tane cips sipariş ediyor. iptal edilmiyor ben sipraiş verdiğimde otomatik olarak iptal oluyor

echoes

80+ Bronze
Stok aslında bittiğinde öyle oluyor. Bana da olmuştu. Başka bir sebebi varsa bilmiyorum.

anzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mesut Taştekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Stok aslında bittiğinde öyle oluyor. Bana da olmuştu. Başka bir sebebi varsa bilmiyorum.
ürün hala satışta. yeni hesap açıp denediğimdede aynı hatayla karşılaşıyorum. dünleyin mng kargoya iade kargo vermeye gittim bilgisayarcının teki bir kutuda 30taneden fazla kartuşla gelmişti iade ediyordu farklı hesaplara girip çıkıp kod söylüyordu. bunun bir açığı varmıdır.

Furkanozr

80+ Silver
ürün hala satışta. yeni hesap açıp denediğimdede aynı hatayla karşılaşıyorum. dünleyin mng kargoya iade kargo vermeye gittim bilgisayarcının teki bir kutuda 30taneden fazla kartuşla gelmişti iade ediyordu farklı hesaplara girip çıkıp kod söylüyordu. bunun bir açığı varmıdır.
Aynı kart veya telefon numaran bulunan başka hesapların varsa ondandır

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
amazondan sepete ekleyip satın alma işlemini tamamlayınca başarılı olarak siparişiniz oluşturuldu diyor lakin,sipariş kısmına girince iptal edilmiş olarak görüyorum. bunun sebebi nedir?
Sizi sistemsel olarak uzaklaştırmış olabilirler. Zamanında bazı ürünlerden çok alanlara bu şekilde yapıyorlar. Müşteri hizmetlerine danışırsanız onlar yardımcı olur.

anzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mesut Taştekin
Sizi sistemsel olarak uzaklaştırmış olabilirler. Zamanında bazı ürünlerden çok alanlara bu şekilde yapıyorlar. Müşteri hizmetlerine danışırsanız onlar yardımcı olur.
hane halkının ihtiyaçlarını aşıyor diye mail geldi ondan olabilir. bunu aşmanın yolu nedir?

TİTAN.

80+ Platinum
ne zaman alsam iptal ediliyor hane şuanda gidip 10tane almaya çalışmıyorum,1adet almaya çalışıyorum. iptal ediliyor gelen mailde hane halkının ihtiyaçlarını aşıyormuş. benim anlmadığım şey şu millet 15 tane şampuan 15tane cips sipariş ediyor. iptal edilmiyor ben sipraiş verdiğimde otomatik olarak iptal oluyor
Senin hesapta bir sorun var o zaman amazon müşteri hizmetlerinden yardım iste bakalım ne diyecekler

Butxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf kasap
hane halkının ihtiyaçlarını aşıyor diye mail geldi ondan olabilir. bunu aşmanın yolu nedir?
Gelen mesaja sorunu iletin, inceleyip hesabı açabiliyorlar. Onun dışında başka mail, başka kart ile yeni üyelik.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
asemo boa
ban yemişsin amazondan gereğinden fazla alarak. tek çare yeni hesap acmak onda bile tekrardan banlananlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,485
Üyeler
162,007
Son üye
afterkok
Top Bottom