Yardım Amazondan yurtdışı ile türkiye'ye alışveriş yapılır mı

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
arkadaşlar selam öncelikle iyi akşamlar umarım iyi gün geçirmişsinizdir. hemen konuya giriyorum yurt dışı (Amerika)'dan alışveriş yapsam (Amazon) Türkiye'ye gelir mi yani şöyle kısaltayım benim bir yakınım yurtdışında ve o amazondan buraya alışveriş yapıcak mümkündür demi? direksiyon seti alıcaktık size zahmet cevaplarsanız çok mesut olurum iyi günler, iyi akşamlar diliyorum.

arkadaşlar selam öncelikle iyi akşamlar umarım iyi gün geçirmişsinizdir. hemen konuya giriyorum yurt dışı (Amerika)'dan alışveriş yapsam (Amazon) Türkiye'ye gelir mi yani şöyle kısaltayım benim bir yakınım yurtdışında ve o amazondan buraya alışveriş yapıcak mümkündür demi? direksiyon seti alıcaktık size zahmet cevaplarsanız çok mesut olurum iyi günler, iyi akşamlar diliyorum.
Evet mümkündür sadece vergiler çıkar.

Satıcı eğer gönderiyorsa gelir diye biliyorum.

turkiye gönderim varsa gelir vergi +kargo parası çıkıyor onla birlikte ödüyorsun

müq kibarsın aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve gelir sadece üstüne vergi eklenir
Çok mu vergi?

Evet mümkündür sadece vergiler çıkar.
Çok mu vergi?

turkiye gönderim varsa gelir vergi +kargo parası çıkıyor onla birlikte ödüyorsun
Vergi +kargo çok mu tuzlu?

Çok mu vergi?

Çok mu vergi?

Vergi +kargo çok mu tuzlu?
yok amerikani bilmiyorum da Almanya dan alındığında 100 küsür falan oluyor du zaten fiyatın altında yazıyor depozito diye

Ne yani amazon almayandan 3060 alsak sadece 100 lira vergi mi çıkar?
yok ben 850 watt psu almiştim 795 tl di sepete eklediğin zaman 1000 küsür olmuştu

bak

Ekler

• chrome_screenshot_1624812481242.png
    chrome_screenshot_1624812481242.png
    101.3 KB · Hit: 42
Geri