❌İndirim Bitti! AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediyesi - Bitmeden Yakala

Kodu kullan kısmına nereden gidiliyor?

Bende çıkmıyor kod 🥲

Alıntıyı görüntüle

⚡️AmazonTR 6 Ay Prime Üyelik Hediye - Samsung Hediye ediyor.

➡️Prime Hediye: https://shop.samsung.com/tr/amazon-...-gc-mena_mx_l_amazonlaunch_na_group6_w13_c_en
📌Nasıl Yapılır

⭐️lk önce vermiş olduğum linke tıklayın.
⭐️Ekran açıldığında size görselde ki gibi promosyon kodu vermesi gerekiyor.
⭐️Kodu kopyaladıktan sonra , Hediyeni kullan kısmına basın ,amazontr hesabınıza giriş yapıp kodu aktif edin.

⛔Daha detaylı anlatımı vermiş olduğumuz linke tıklayınca aşağı kaydırın oradan inceleyebilirsiniz.
Çok iyi oldu eyvallah bro

Bende çıkmıyor kod 🥲
Gizli sekme vs bir şey aç çıkıyor bendede çıkmıyordu fakat sıkıntı su ilk bu kampanyayi ben paylaşınca halihazırda üyelik olduğu için olmadı iptal edince oldu şimdi gene aynı sorun çözmeye çalışıyorum şuan temsilci ile 🙂

Yapıkredi bankası kredi kartıyla ilk üyeliklere 6 ay boyunca aylık 1 tl kampanyası vardı.

Gizli sekme vs bir şey aç çıkıyor bendede çıkmıyordu fakat sıkıntı su ilk bu kampanyayi ben paylaşınca halihazırda üyelik olduğu için olmadı iptal edince oldu şimdi gene aynı sorun çözmeye çalışıyorum şuan temsilci ile 🙂

Hocam hazır temsilci ile konuşuyorken, altı ay sonunda para çekmemesi için üyelik iptali seçeneğine tıklanmıyor, onu da sorsan, elimizde patlamasın kod. Teşekkürler şimdiden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,883
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri