ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
AynenAyça şu depremci değilmi
AynenAyça şu depremci değilmi
Soruları 100 e yakın adam hazırlıyor1- o soruları hazırlayan ekip bir evde duruyor ve soruları dışarı çıkarmaması için büyük önlemler alınıyor. Evde polisler duruyor.
2- eğer birinin soruları dışarı çıkardığı yakalanırsa hakkında büyük yaptırımlar uygulanıyor.
3- yks sorularını ÖSYM hazırlıyor diye biliyorum.
Ve şunuda söyleyim, bu insanların soruları hazırladığı yakın akrabaları hariç kimseye söylenmiyor. (Bir yakımız yine büyük bir sınavın sorularını hazırlayan ekipteydi ondan dolayı biliyorum)Soruları 100 e yakın adam hazırlıyor
Bu adamların her biri onlarca yüzlerce soru hazırlıyor
Son 3 ay soruları düzenleyen ekip adeta hapis içinde yaşıyorlar
Soruların dışarıya sızdırılması ancak fetö gibi aracılarla olur. Yok amcamın bilmem nesi yok bilmem ne olmaz.
Evet öyleVe şunuda söyleyim, bu insanların soruları hazırladığı yakın akrabaları hariç kimseye söylenmiyor. (Bir yakımız yine büyük bir sınavın sorularını hazırlayan ekipteydi ondan dolayı biliyorum)
Peki soruları verseler gidip youtube yorum mu yazar senceBundan 5-6 sene önce fetöcülere veriyorlardı soruları, artık kendi adamlarına veriyorlar. Tabi kankileri ile araları bozuldu...
Video linkini atar mısınız?Sizce ne olucak ? Arkadaşlar fake değil tyt sorusunu yazan kişi ile aynı kişi hesap isimleri bire bir en ufak hata yok.
Y0 alakası yok sen hilesin (!)Fizikte 2. Soru E şıkkı
Biyolojide 5. Soru A şıkkı
Bunu neden yazdın diyecek olursanız, böyle şeyler yazmak için bilmeye gerek yok, kafadan sallasanız bile biliyormuş gibi yapabilirsiniz.
Özete gelirsek böyle şeylere itibar etmeyin.