AMD 24.1.1 deneyimlerim

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
0108
RX6600 ekran kartıma yeni gelen 24.1.1 da sürümünü yaklaşık 2-3 saat önce kurdum. Normalde eski sürümde kalacaktım fakat AFMF kullanmak istedim. God of War da ve Fortnite da denedim şimdiye kadar yarın denediğim başka oyunların da before after değerlerini eklerim. God of War da bir FPS artışı olmadı aksine aynı FPS değerlerinde takılmalar oldu. Fortnite da ise FPS artışı sağladım 25-30fps arttı. Şu an durum pek de iyi değil ben bir hata ile karşılaşmadım fakat karşılaşan çok kişi gördüm. Yeni sürüme geçmek isteyenler biraz daha beklemeliler bence

RX6600 ekran kartıma yeni gelen 24.1.1 da sürümünü yaklaşık 2-3 saat önce kurdum. Normalde eski sürümde kalacaktım fakat AFMF kullanmak istedim. God of War da ve Fortnite da denedim şimdiye kadar yarın denediğim başka oyunların da before after değerlerini eklerim. God of War da bir FPS artışı olmadı aksine aynı FPS değerlerinde takılmalar oldu. Fortnite da ise FPS artışı sağladım 25-30fps arttı. Şu an durum pek de iyi değil ben bir hata ile karşılaşmadım fakat karşılaşan çok kişi gördüm. Yeni sürüme geçmek isteyenler biraz daha beklemeliler bence
Rx 6700 Xt kullanıyorum yükledim ve takılmalar olmaya başladı Apex'te geri geçtim eski driver a.

Güncelleme sonrası pcde kekeme ( stuttaring ) olmaya başladı, bir önceki sürücüyü hemen geri yükledim, düzeldi henüz bariz sorunlar olduğu ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme sonrası pcde kekeme ( stuttaring ) olmaya başladı, bir önceki sürücüyü hemen geri yükledim, düzeldi henüz bariz sorunlar olduğu ortada , ektra olarak donanımdan falan mı kaynaklı acaba vs derken yabancı forumlarda birsürü bunu yaşayan insanlar gördüm , umarım düzelir ve daha stabil çalışır bizde güncelleriz.

Güncel sürücüyü kaldırıp 23.11.1 sürümüne geri döndüm. AMD yazılımından hayır göremedik. Belki bu sefer yüzümüz güler demiştim ama yanılmışım

İmzadaki sistem var sorun yok.

yeni sürüm sorunlu pugb oynuyorum ping varmıs gibi karek geri gidiyor eski sürüm candır :D

bende 6700 war xt olmayan versıyon 10gblık olan yanı herneyse kartı hep son surumde tuttum suanda oldugu gıbı afmf ve smart technologh yı aktıf ettımıde forza5 de extrem ve hıgn grafıklerde rahat 30fps fark var arada bır cok nardır fps drop yıyıorum onundısında rdr2 de onceden yuksek grafıklerde fsr2 dengelı modda 90-100 fps alırıken sımıd 80-130 hatta yeryer 140 cıktıgı oluyor DL2 ıse gene aynı yuksek grafıkler ve fsr2 dengelı modda 100-150 fps alıyorum suanda onceden 130 max alıyodum (monıtorum 1080p 165hz bu arada )

Geri