Neler Yeni

amd 24.9 1 ekran çökmesi

mymasal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf akdeniz
Amd software en son sürümüne yüklediten sonra oyunlara giremedim monitörüm çöktü kapandı ve yeniden başlatmak zorunda kaldım her seferinde (sadece oyunlara girerken) oldu ve monitörün ekran yenileme hızıda düştü değiştiremiyorum.
napmam lazım.

Amd34

80+ Silver
Ekran kartın nedir

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Amd software en son sürümüne yüklediten sonra oyunlara giremedim monitörüm çöktü kapandı ve yeniden başlatmak zorunda kaldım her seferinde (sadece oyunlara girerken) oldu ve monitörün ekran yenileme hızıda düştü değiştiremiyorum.
napmam lazım.
@Volkan:/ çözer baya bilgili o kart hakkında
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Volkan:/ çözer baya bilgili o kart hakkında
etiketleyin görsün hocam beni engellemiş görmez belki

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,898
İsim
Emre siyah
sürücüyü ddu ile kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin çok klasik bir cevap ama genelde işe yarıyor eğer yine crash veriyorsa, bir önceki sürümde kullanın bir sonraki güncelleme ile sıkıntı varsa düzeltirler.

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
napmam lazım.
Sana önerim güncelleme geldiği gibi yapma. Bende de RX6650 XT var yeni formatladığım için 24.9.1 kullanıyorum ama format öncesi hep en güncelinden 1 ya da 2 sürüm öncesini kullanıyordum. Daha rahat olur kafan.

Amd34

80+ Silver

mymasal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
napmam lazım.
psu ve ram ne senin gardasım çok alakalıymış öyle duydum

mymasal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf akdeniz
PSU game power olması lazım ram 32 gb fury BEAST 6000mghz
Mesaj otomatik birleştirildi:

psu ve ram ne senin gardasım çok alakalıymış öyle duydum
ben ddu dan sildim tekrar aynı sürümü kurdum suan bi sıkıntı yok düzeldi her şey umarım olmaz

Frowzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Can Berk Arman
Nvidia AMD farketmez bütün driver güncellemeleri sorunlu son birkaç aydır. Yeni kart üreticez derken güncellemeler ve sorunlarına hiç kulak asmıyorlar.

Top Bottom