Amd 3990x build

150.000 liralık sistemden kastınız Modart PC'nin sistemiyse onda RTX 2080Ti SLI yapılmış hocam.

Ayrıca Dual System yapılandırması var.
Dostum fark etmez. Quad rtx 2080 ti gördüm.
Önemli olan bu system fazla gözlerden büyültmemek.
Ozaman fiyat 12000 dollar olsun veya 11600 euro🙃

Alim verim gücü reis.
Ben cok kisi taniyorum bu saniyede tak 10k euro veya dollar vermeyi. Git adamlara sor: ne gerek var söylerler .....
Haklilar cünkü.
2080 ti ekle ve amd veya intel bitti olay. Geri kisim tas catlasa 2.5 k bitirsin olayi. O bile tr belki 60000 TL eder max.
kisacasi haksizlik var ve buna bi durmak gerek. Ben desem bana hava hos, buna dilim sözüm bile yetmez ve küstahlik olur.
Cpnkü benim türk kardesim. Türk kanimdsn böyle systemi her konuda hak ediyor.

Elin adami aliyorsa, bizim ülkedeki adam niye almasin. Görmek baska, almak baska. O yüzden ülke acilen kenine gelmeli ve herkezin haki neyse onu almali
Hahayt reis çok haklısın ama ülke çok ayıptır söylemesi ÇOMAR dolu. Ben 14 yaşında bu bilgilere sahibim adam 30-40 yaşına gelmiş hala bi seçimden sonra gelip eeğğ koyduk mu eğğ koyduk mu sen bana koymadın ki sen kendine koydun.

Hahayt reis çok haklısın ama ülke çok ayıptır söylemesi ÇOMAR dolu. Ben 14 yaşında bu bilgilere sahibim adam 30-40 yaşına gelmiş hala bi seçimden sonra gelip eeğğ koyduk mu eğğ koyduk mu sen bana koymadın ki sen kendine koydun.

Malesef öyle dostum

Dostum fark etmez. Quad rtx 2080 ti gördüm.
Önemli olan bu system fazla gözlerden büyültmemek.
Ozaman fiyat 12000 dollar olsun veya 11600 euro🙃
O sistemin fiyatı da buna yakın gelebilir ama bu sistemde custom sıvı soğutmalar , depolamalar falan ekstra bir maliyet. Zaten o adam da kendisi karşılamıyor tüm ücreti. Sponsor oluyolar adama neredeyse büyük kısmını ordan karşılıyor. 10000 dolarlık bir fark olacağını sanmıyorum. Maksimum 3-4 bin dolar oynar bence.

Alim verim gücü reis.
Ben cok kisi taniyorum bu saniyede tak 10k euro veya dollar vermeyi. Git adamlara sor: ne gerek var söylerler .....
Haklilar cünkü.
2080 ti ekle ve amd veya intel bitti olay. Geri kisim tas catlasa 2.5 k bitirsin olayi. O bile tr belki 60000 TL eder max.
kisacasi haksizlik var ve buna bi durmak gerek. Ben desem bana hava hos, buna dilim sözüm bile yetmez ve küstahlik olur.
Cpnkü benim türk kardesim. Türk kanimdsn böyle systemi her konuda hak ediyor.

Elin adami aliyorsa, bizim ülkedeki adam niye almasin. Görmek baska, almak baska. O yüzden ülke acilen kenine gelmeli ve herkezin haki neyse onu almali
Rambocum senin sistem neydi?

Peki onu mu kastediyordunuz?
Yok dostum , kimseyi kast ettim yok.
Genel anlamda bi bilgi. Farz et 1000000 tl diye bilirdim😉
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rambocum senin sistem neydi?
Dostum imza okursan görürsün , reis

O sistemin fiyatı da buna yakın gelebilir ama bu sistemde custom sıvı soğutmalar , depolamalar falan ekstra bir maliyet. Zaten o adam da kendisi karşılamıyor tüm ücreti. Sponsor oluyolar adama neredeyse büyük kısmını ordan karşılıyor. 10000 dolarlık bir fark olacağını sanmıyorum. Maksimum 3-4 bin dolar oynar bence.
Evet o civarda oynar, Haklisin dostum

Yok dostum , kimseyi kast ettim yok.
Genel anlamda bi bilgi. Farz et 1000000 TL diye bilirdim😉

Dostum imza okursan görürsün , reis

Evet o civarda oynar, Haklisin dostum
Rambo o sistem ne öyle be. Tarhanan olayım kurut beni bir şeyler gönder reis :d Güle güle kullan dostum çok temiz sistem allah herkese nasip etsin.

Geri