amd 7500f işlemcim var stock amd fanı takılı kasada 3 önde ve 1 arkada olmak üzere ısıyı dışarı atan fanlar var oyunlarda ets2,cs2 gibi oyunlarda 1 saat 2 saat oynarım genelde max 75 80c gördü sizce kule tipi fana geçmelimiyim?
7500f için kule tipi şart.amd 7500f işlemcim var stock amd fanı takılı kasada 3 önde ve 1 arkada olmak üzere ısıyı dışarı atan fanlar var oyunlarda ets2,cs2 gibi oyunlarda 1 saat 2 saat oynarım genelde max 75 80c gördü sizce kule tipi fana geçmelimiyim?
bütce en baba 2k gider kule tipi fana,Bütçeye ve keyfe bağlı ben ekstra soğutucuya para harcamazdım
Riskli bir durum yok kibütce en baba 2k gider kule tipi fana,
risk alırsam stock fanla daha kötü sonuçlar meydana gelebilir bazen 1 gideceğine 5 gidebilir tedbiri almakta fayda var.
Oynadığı oyuna göre değişir. Aynı işlemciyi kullanıyorum kule tipi takmadığımda CP2077, Alan Wake 2 de 85 dereceleri gördüm.Riskli bir durum yok ki
Kral 95 görsün farketmez ryzen 7000 sıcaklıktan dolayı ölmüyor 3000 serisi gibiOynadığı oyuna göre değişir. Aynı işlemciyi kullanıyorum kule tipi takmadığımda CP2077, Alan Wake 2 de 85 dereceleri gördüm.
E iyide sağlıklı mı bu kral? Kart 90 üstü derecede mi çalışsın? İliğini sömürmeye gerek yok. Arkadaşın bütçesi var, o işlemciye uygun olanda kule tipi soğutucu. Hava yetersiz.Kral 95 görsün farketmez ryzen 7000 sıcaklıktan dolayı ölmüyor 3000 serisi gibi
İlk attıgın bende var kule tipimi oluyor yani7500f için kule tipi şart.
Bu soğutucuda bi süredir indirimde bende forumdan gördüm alınabilir.
Ya da bu.![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE PLUS TL-C12RB V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için premium termal macun dahildir.www.gaming.gen.tr
Evet.İlk attıgın bende var kule tipimi oluyor yani