Se 224 xts 1.2k, o işini görür mü sence?THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB 66.17 CFM, TL-C12C-S 120mm PWM Fan, LGA 1700, AM4-AM5 Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
Deepcool ak400Merhabalar AMD 7500f için güzel sağlam bir hava soğutucu almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Görür ama 120SE soğutma olarak daha başarılı. Ramlere değme durumu olabilir onun dışında daha mantıklı.Se 224 xts 1.2k, o işini görür mü sence?
Hocam önerilen soğutmaların hepsi yeterli olur ama 120 de soğutma olarak en başarılısı. Fakat ramlere temas etme durumu varmıs sanırım. O konu hakkında bilgim yok çarpar çarpmaz bir şey diyemem. Akşama doğru daha net cevaplar gelir bu konu hakkında. Sabah sabah pek aktif üye yok.Valla ne alıcağımı şaşırdım şuan hangisini almalıyım
Evet hocam gskill ripjaws V ile kullanıyorum değiyor ama biraz fanı temperli cama yakın şekilde montajlayinca montajlanabiliyor.Ramlere değme durumu olabilir
Ak620 dark zero kullanıyorum memnunumMerhabalar AMD 7500f için güzel sağlam bir hava soğutucu almak istiyorum yardımcı olur musunuz
ramlere çarpma durumu olmaz sana şeçtiğimiz ramler low profile dı olsa bile fan konumu ayarlanabildiği için 1 2 santim fanı yukarı kaldırıyorsun sorun çözülüyor
Bütçe çıkmazsa iş görür , ag400 bile alabilir performans olarak aynı sadece kozmetik olarak plastiksiz ve argb fansız haliSe 224 xts 1.2k, o işini görür mü sence?
Kasana sığıyorsa assasin en mantıklısı , kasanın modelini söyle bakalım ramlere temas etme durumu var ön fanı 2 cm havaya kaldırıyosun sorun çözülüyor fakat kasaya sığması lazım işteValla ne alıcağımı şaşırdım şuan hangisini almalıyım
kasası view 200 tg sığıyor ben önermiştim zatenBütçe çıkmazsa iş görür , ag400 bile alabilir performans olarak aynı sadece kozmetik olarak plastiksiz ve argb fansız hali
DeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Kasana sığıyorsa assasin en mantıklısı , kasanın modelini söyle bakalım ramlere temas etme durumu var ön fanı 2 cm havaya kaldırıyosun sorun çözülüyor fakat kasaya sığması lazım işte