Terbiyesiz işlemci kendi kendini soğutuyor muymuş?O kadar para verince kendi belli sıcaklığı korur sanıyor insan ilk defa kuruyoruz normal değil mi
Adamın kocaman sıvı soğutması var gidiyor tek başına çalıştırıyor
O sıvı soğutma dururken soğutucusuz mu çalıştırdın?
Kimseyi kırmak istemiyoruz ama insan o kadar pahalı bir işlemcinin öyle çalıştığını görünce bi' şaşırıyor.aga linç etmeyin arkadaş ciddi biçimde bilgisiz ama öğrenmek için açtı konuyu. yardımcı olun kendisine lütfen işlemcisine yazık etmesin
Abi bunların hangisi yeni kasa? ikisi de çok güzel duruyor biri H500 Sanırım satılıksa talibim hayrına da verebilirsin.
aga ben eskiden her pc nin gta 5 açacağını düşünüyordum gayet normal arkadaşın bilememesiKimseyi kırmak istemiyoruz ama insan o kadar pahalı bir işlemcinin öyle çalıştığını görünce bi' şaşırıyor.
Yani bilmiyorum o kadar yüksek bütçeye PC toplayan birinin bence soğutucusuz çalışmayacağını bilmesi lazım.aga ben eskiden her PC nin gta 5 açacağını düşünüyordum gayet normal arkadaşın bilememesi
aga herkes bilse burda neden konu açsınlarYani bilmiyorum o kadar yüksek bütçeye PC toplayan birinin bence soğutucusuz çalışmayacağını bilmesi lazım.