- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla onu bende merak ediyorum direkt çökelim anasını satayım.saat kaçta çıkış yapacak bilgilendirebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
coil whine olur mu sizce, sapphirede oluyor mu
valla onu bende merak ediyorum direkt çökelim anasını satayım.saat kaçta çıkış yapacak bilgilendirebilir misiniz?
Yarın 17.00saat kaçta çıkış yapacak bilgilendirebilir misiniz?
Türkiye saatiyle 17:00 itibariyle tüm dünyada satış başlaması gerek fakat AMD kartlarda piyasaya giriş biraz dengesiz malesef. önceki seri çıkarken 2-3 günde zor çıktı bazı sitelerde.saat kaçta çıkış yapacak bilgilendirebilir misiniz?
Pulse modellerde olur. Nitro+ serilerde sorun olmaz.coil whine olur mu sizce, sapphirede oluyor mu
4kda sıkıntı olmaz, ama 2k da darboğaz olabilir. 5070ti ve 4080 süper, 7900xtx bu muadilde bir kart var karşında.agalar bu 9070XT için ryzen 5 7500f sıkıntı olur mu? bir kaç video çekmiş yabancılar 5 7600 kullanmışlar düşük bütçede yoksa paraya kıyıp ryzen 7 7800x3d mi almak lazım. yada 7500f ile başlayıp ilerde yükseltme yapabilir miyim?
Türkiye saatiyle 17:00 itibariyle tüm dünyada satış başlaması gerek fakat AMD kartlarda piyasaya giriş biraz dengesiz malesef. önceki seri çıkarken 2-3 günde zor çıktı bazı sitelerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pulse modellerde olur. Nitro+ serilerde sorun olmaz.
teşekkür ederim bı beklemede oluruzYarın 17.00
o site neden yasaklı bu forumdas*nerji firmasından bahsediyor. Türkiyede resmi distribütörlük almış ama servis kalitesi kötü firmadır kendileri.
Firma ile hiç bir alakam yok ama bana Türkiye'de GPU satıp da satış sonrası servisi iyi olan tek bir firma gösterebilir misin? 15 yıldır bu işin içindeyim daha 1 tane düzgün, son kullanıcıyı mağdur etmeyen, çakallık yapmayan firma görmedim.s*nerji firmasından bahsediyor. Türkiyede resmi distribütörlük almış ama servis kalitesi kötü firmadır kendileri.
Firma ile hiç bir alakam yok ama bana Türkiye'de GPU satıp da satış sonrası servisi iyi olan tek bir firma gösterebilir misin? 15 yıldır bu işin içindeyim daha 1 tane düzgün, son kullanıcıyı mağdur etmeyen, çakallık yapmayan firma görmedim.
Bu s1nerji olayı aşırı abartılıyor özellikle bu forumda. Ayrıca insanlar nedense değişim, iade gibi süreçlerin firmalara değil yetkili distribütörlere bağlı olduğunu bilmiyorlar. Yani kartı hangi firmadan alırsan al iade, değişim vs. gibi süreçlerde aldığın firma değil o firmanın kartı aldığı yetkili distribütör devreye giriyor.
Firma ile hiç bir alakam yok ama bana Türkiye'de GPU satıp da satış sonrası servisi iyi olan tek bir firma gösterebilir misin? 15 yıldır bu işin içindeyim daha 1 tane düzgün, son kullanıcıyı mağdur etmeyen, çakallık yapmayan firma görmedim.
Bu s1nerji olayı aşırı abartılıyor özellikle bu forumda. Ayrıca insanlar nedense değişim, iade gibi süreçlerin firmalara değil yetkili distribütörlere bağlı olduğunu bilmiyorlar. Yani kartı hangi firmadan alırsan al iade, değişim vs. gibi süreçlerde aldığın firma değil o firmanın kartı aldığı yetkili distribütör devreye giriyor.
Sapphire Türkiye arena bilgisayar sorunsuz bir servis hizmeti sunuyor. Hepsiburada dan aldığım RX 6900 XT ekran kartı arızalandığında yenisini göndermişti. Her servis kötü değil fakat bilinen tanınan firmalar arasında en memnuniyetsiz kalınanı s*nerji malesef.Firma ile hiç bir alakam yok ama bana Türkiye'de GPU satıp da satış sonrası servisi iyi olan tek bir firma gösterebilir misin? 15 yıldır bu işin içindeyim daha 1 tane düzgün, son kullanıcıyı mağdur etmeyen, çakallık yapmayan firma görmedim.
Fiyat beklentiniz nedir Nitro + için9070xt alacağım direkt yarın, sapphire nitro + modelini nereden bulabilirim? asusu gaming gen satıyor ama sapphire i kimler satıyor bulamadım
Muhtemelen malzeme kalitesi daha iyi olduğu için ilk çıkış fiyatları abartılı yüksek olacaktır. 7000 serisinde de nitro+ modelleri 100-150 dolar daha yüksek çıkmıştı. Bende 9070 XT Nitro+ modelini almayı düşünüyorum. 360W'a yakın güç tüketimiyle 55-59 dereceleri görüyor OCCTde bu sebeple ona yönlenmek mantıklı olacaktır.Fiyat beklentiniz nedir Nitro + için