Neler Yeni

Amd 9070xt nerden bulabilrim

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Cem
saat kaçta çıkış yapacak bilgilendirebilir misiniz?
valla onu bende merak ediyorum direkt çökelim anasını satayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

coil whine olur mu sizce, sapphirede oluyor mu

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
nk

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed
Instagram
ig:muhammedatar_
Steam
https://steamcommunity.com/id/atar1993/
saat kaçta çıkış yapacak bilgilendirebilir misiniz?
Türkiye saatiyle 17:00 itibariyle tüm dünyada satış başlaması gerek fakat AMD kartlarda piyasaya giriş biraz dengesiz malesef. önceki seri çıkarken 2-3 günde zor çıktı bazı sitelerde.

coil whine olur mu sizce, sapphirede oluyor mu
Pulse modellerde olur. Nitro+ serilerde sorun olmaz.

TahinPekmez

80+ Gold
agalar bu 9070XT için ryzen 5 7500f sıkıntı olur mu? bir kaç video çekmiş yabancılar 5 7600 kullanmışlar düşük bütçede yoksa paraya kıyıp ryzen 7 7800x3d mi almak lazım. yada 7500f ile başlayıp ilerde yükseltme yapabilir miyim?
4kda sıkıntı olmaz, ama 2k da darboğaz olabilir. 5070ti ve 4080 süper, 7900xtx bu muadilde bir kart var karşında.

turnão

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mustafa Tuna
Türkiye saatiyle 17:00 itibariyle tüm dünyada satış başlaması gerek fakat AMD kartlarda piyasaya giriş biraz dengesiz malesef. önceki seri çıkarken 2-3 günde zor çıktı bazı sitelerde.

Pulse modellerde olur. Nitro+ serilerde sorun olmaz.
teşekkür ederim bı beklemede oluruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
berkesu
s*nerji firmasından bahsediyor. Türkiyede resmi distribütörlük almış ama servis kalitesi kötü firmadır kendileri.
Firma ile hiç bir alakam yok ama bana Türkiye'de GPU satıp da satış sonrası servisi iyi olan tek bir firma gösterebilir misin? 15 yıldır bu işin içindeyim daha 1 tane düzgün, son kullanıcıyı mağdur etmeyen, çakallık yapmayan firma görmedim.

Bu s1nerji olayı aşırı abartılıyor özellikle bu forumda. Ayrıca insanlar nedense değişim, iade gibi süreçlerin firmalara değil yetkili distribütörlere bağlı olduğunu bilmiyorlar. Yani kartı hangi firmadan alırsan al iade, değişim vs. gibi süreçlerde aldığın firma değil o firmanın kartı aldığı yetkili distribütör devreye giriyor.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,610
İsim
Yunus Şahin
Firma ile hiç bir alakam yok ama bana Türkiye'de GPU satıp da satış sonrası servisi iyi olan tek bir firma gösterebilir misin? 15 yıldır bu işin içindeyim daha 1 tane düzgün, son kullanıcıyı mağdur etmeyen, çakallık yapmayan firma görmedim.

Bu s1nerji olayı aşırı abartılıyor özellikle bu forumda. Ayrıca insanlar nedense değişim, iade gibi süreçlerin firmalara değil yetkili distribütörlere bağlı olduğunu bilmiyorlar. Yani kartı hangi firmadan alırsan al iade, değişim vs. gibi süreçlerde aldığın firma değil o firmanın kartı aldığı yetkili distribütör devreye giriyor.

10 numara yorum.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
nk

Gayet makul bir açıklama hocam harfien katılıyorum
Ama + 69 TL kargo ücreti nedir ya 🥲

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed
Instagram
Steam

Sapphire Türkiye arena bilgisayar sorunsuz bir servis hizmeti sunuyor. Hepsiburada dan aldığım RX 6900 XT ekran kartı arızalandığında yenisini göndermişti. Her servis kötü değil fakat bilinen tanınan firmalar arasında en memnuniyetsiz kalınanı s*nerji malesef.

S*nerji resmi distribütörlüğünü almış ama servis desteğini kendileri yaptığı için sorun oluyor. Direk Sapphire servisi işlem yapmadığından değişim ya da tamir yapmada sorunlar yaşandığı için millet bu durumdan şikayetçi. Fakat forumda firmanın yasaklanma sebebi servisinin kötü olmasıda değil. Reklamlama mevzusundan dolayı yasaklı durumda.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
nk
9070xt alacağım direkt yarın, sapphire nitro + modelini nereden bulabilirim? asusu gaming gen satıyor ama sapphire i kimler satıyor bulamadım
Fiyat beklentiniz nedir Nitro + için

atar1993

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammed
Instagram
Steam
Fiyat beklentiniz nedir Nitro + için
Muhtemelen malzeme kalitesi daha iyi olduğu için ilk çıkış fiyatları abartılı yüksek olacaktır. 7000 serisinde de nitro+ modelleri 100-150 dolar daha yüksek çıkmıştı. Bende 9070 XT Nitro+ modelini almayı düşünüyorum. 360W'a yakın güç tüketimiyle 55-59 dereceleri görüyor OCCTde bu sebeple ona yönlenmek mantıklı olacaktır.

Top Bottom