AMD Adrenalin 22.9.1 Beta Sürücüsü Yayınlandı

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Reaksiyon skoru
8,430

AMD Software: Adrenalin Edition 22.9.1 Release Notes​

Highlights​

• Support for:
    • Support for Call of Duty®: Modern Warfare® II Open Beta.

Fixed Issues​

• Enhanced Sync may cause an intermittent black screen to occur during gameplay and video playback using extended displays and toggling Enhanced Sync.

Known Issues​

• Radeon™ Super Resolution may fail to trigger after changing resolution or HDR settings on games such as Nioh™ 2.
  • Oculus dashboard menu and rendered controllers may appear bouncing/wobbly on Oculus Quest 2 with some AMD Graphics Products such as the Radeon™ RX 6800 XT Graphics.
  • GPU utilization may be stuck at 100% in Radeon performance metrics after closing games on some AMD Graphics Products such as Radeon™ 570.
  • While previewing the timeline in VEGAS Pro™, some colors may appear inverted.
  • Display may briefly show corruption when switching between video and game windows on some AMD Graphics Products such as the Radeon™ RX 6700 XT.
  • When Vertical Refresh Sync is set globally to Always Off, system stuttering or driver timeout may occur during video playback using Radeon™ RX 6000 series GPUs.
  • Users may encounter dropped frames during video playback using hardware acceleration in browsers on Radeon™ RX 6000 series GPUs.

Important Notes​

• AMD Software Capture and Stream features and Overlay support for Clone mode and Eyefinity display configurations will be introduced at a later date.
  • OpenGL applications that are 10-bit aware are no longer supported with HDR display capabilities. Enabling 10-Bit Pixel Format in advanced graphics settings is only recommended for use of 10-bit aware OpenGL applications and not required for enabling 10-Bit Color Display Capabilities.
  • AMD is working with the game developers of Call of Duty®: Warzone™ to resolve an issue where users may be experiencing stuttering on the Caldera map.

Package Contents​

The AMD Software: Adrenalin Edition 22.9.1 installation package contains the following:
  • AMD Software: Adrenalin Edition 22.9.1 Driver Version 22.20.19.11 for Windows® 10 and Windows® 11 (Windows Driver Store Version 31.0.12019.11002).
Kaynak: https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-22-9-1
Not: Türkçe çevirisi kötü olduğu için kendi orjinal diliyle yayınladım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Call of Duty®: Modern Warfare® II için Açık Beta desteği geldi.
Bir de yanlış anlamadıysam Sync açıkken ekran geçişlerindeki siyah ekran sorununu düzeltmişler.

WHQL or nothing'e katılmıyorum
WHQL sürümlerinin çoğunda sıkıntı yaşıyorum
22.9.1'i indirdim henüz bir sorunum yok olursa eski sürüme dönerim kullandığım

yazılımı indirmeden önce FH4'e girince fps'im 0-3 arası gidip geliyor takılmalar oluyor sadece FH4'te böyle bir durum var dün gece güncelledim ama deneme fırsatım olmadı. Sebebini bilen var mıdır ?

WHQL or nothing'e katılmıyorum
WHQL sürümlerinin çoğunda sıkıntı yaşıyorum
22.9.1'i indirdim henüz bir sorunum yok olursa eski sürüme dönerim kullandığım
Size olan artılarını belirtirseniz benim de tabumu yıkabilirsiniz. İndirebilirim söyleminize göre.

Size olan artılarını belirtirseniz benim de tabumu yıkabilirsiniz. İndirebilirim söyleminize göre.
Henüz bir + görmedim fakat bir zararına da henüz şahit olmadım
+ olarak sayılabilecek eski sürümlere nazaran artık SAM açık mı değil mi kontrol edebiliyorsunuz
1663922131008.png

22.7.1'de gelen şu özellik
1663922159662.png

Oyun performansı konusunda bir test yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim dostum
Ama fazla fazla bir + beklememek gerek
Sürekli driver değiştirilir mi bu özellikler için bana sorarsanız gerek yok ama ben yeniliklere açık olduğumdan dolayı indiriyorum yeni bir driver geldiği vakit

+ olarak sayılabilecek eski sürümlere nazaran artık SAM açık mı değil mi kontrol edebiliyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oyun performansı konusunda bir test yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim dostum
Sürekli driver değiştirilir mi bu özellikler için bana sorarsanız gerek yok ama ben yeniliklere açık olduğumdan dolayı indiriyorum yeni bir driver geldiği vakit
Sürekli oynadığınız bir oyunda artısı olduğunu belirtirseniz performans olarak bende deneyimlerim, beklemedeyim.

Sürekli oynadığınız bir oyunda artısı olduğunu belirtirseniz performans olarak bende deneyimlerim, beklemedeyim.
İnanın oynadığım oyunlar pek zorlayacağı oyunlar değil
Valorant LoL gibi oyunları oynuyorum bu aralar Cod Warzone oynuyorum ama onu da oynarken MSI Afterburner açık olarak oynamıyorum
Ama youtubeda belki testlerini yapanlar vardır
Şunun gibi

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
SAM ayarı bayadır var hocam. AMD Noise yeni geldi dediğiniz gibi 22.7.1 sürücüsü ile RX 6000 serisi ekran kartı ve Ryzen 5000 serisi işlemci desteği ile geldi.

Bende whql sürücü acayip bir fps drop yaptı oynanmıyordu betaya güncelledim düzeldi (İlginçtir)
Geçen sene benimde başıma böyle bir şey gelmişti. Sonra düzeldi ama.

SAM ayarı bayadır var hocam. AMD Noise yeni geldi dediğiniz gibi 22.7.1 sürücüsü ile RX 6000 serisi ekran kartı ve Ryzen 5000 serisi işlemci desteği ile geldi.

Geçen sene benimde başıma böyle bir şey gelmişti. Sonra düzeldi ama.
Hiç dikkat etmemiştim SAM ayarına demek ki yeni denk geliyorum hocam sağ olun bilgi için

WQOL sürümlerini kullanın diyorlar çoğunlukla bu 22.9.1 betadan çıksın güncelleriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,046
Üyeler
186,287
Son üye
ustaoogway
Geri