Chrome da bu sorun oluyorsa;
Arama yerine chrome://flags yaz, ve çıkan yerin Arama kısmına ANGLE Graphics Backend yaz ve default kısmını DXD9 olarak yapıp tekrar dene.
3-5-8-10 video izledim donma olmadı. Umarım olmaz bir daha. Teşekkürler şimdilik.
Chrome da bu sorun oluyorsa;
Arama yerine chrome://flags yaz, ve çıkan yerin Arama kısmına ANGLE Graphics Backend yaz ve default kısmını DXD9 olarak yapıp tekrar dene.
Hocam bende rx 5500xt war ben direk gunceliyorum sıkıntı hiç yaşamadım amdnin uygulamasındanBen her zaman AMD Cleanup Utility ile kaldırıp yüklüyorum. Senin bileceğin iş hocam.
düşüreyim mi sürümü yenisini mi bekliyim kingdom come oynuyorum ekran kartı kullanımı %2lere düşüyo kafayı yedirtiyo vallaO sürüm bu zamana kadarki en berbat sürüm
Ben bu ayarı hiç açmadım. İnput lag mı ne bir şey vardı o yüzden açmadım.ben cs2 de bunu aktif ettiğimde niye drop yiyorum sürekli anlamadım. internet hızımda iyi yani oyundan falan atıyor hatta beni.
Alıntıyı görüntüle
Uygulama değil de tarayıcıda kullanıyorsan Donanım Hızlandırma diye seçenek var o kapalı mı?23.10.1'de video izlerken donma sorunu düzeldi demişlerdi ama hala sorun devam ediyordu. Şimdi AMD Cleanup Utility ile silip bu sürümü kurdum.
Twitter'da denedim az önce yine donuyor.
Bir sorun yaşamadım.23,9,3 bende şuan sıkıntılı mı bu sürüm oyunlarda drop yiyorum baya
Bi olumsuz yani olurmuHocam bende rx 5500xt war ben direk gunceliyorum sıkıntı hiç yaşamadım amdnin uygulamasından
Öyle kullananlar var, sorun yaşamadılar. Bir şeyi kurmanın en temiz yolu önce eskini kaldırıp sonra yenisini kurmaktır.Bi olumsuz yani olurmu
CHROME'un Default Grafik Kodlayıcısı AMD Ekran kartı yazılımlarında sıkıntı çıkartabiliyor. Bu yüzden Directx9 ya da OpenGL (Daha az stabil) olmakla beraber daha iyi sonuçlar verebiliyor.3-5-8-10 video izledim donma olmadı. Umarım olmaz bir daha. Teşekkürler şimdilik.![]()
Okey anladim teşekkürler hiç bir sıkıntı yaşamadım dedim performansa etkisi oluyordurÖyle kullananlar var, sorun yaşamadılar. Bir şeyi kurmanın en temiz yolu önce eskini kaldırıp sonra yenisini kurmaktır.
Uygulama değil de tarayıcıda kullanıyorsan Donanım Hızlandırma diye seçenek var o kapalı mı?
CHROME'un Default Grafik Kodlayıcısı AMD Ekran kartı yazılımlarında sıkıntı çıkartabiliyor. Bu yüzden Directx9 ya da OpenGL (Daha az stabil) olmakla beraber daha iyi sonuçlar verebiliyor.
Bu sorun görüyorum ki Güncel AMD Adrenalin Driverlarında dahi oluyor. Gerçekten üzücü, ya Adrenalin yazılımları ya da Chrome'un bu Soruna el atması lazım bir an önce. Uzun zamandır olan bir sorun bu. Redditte dünyalarca konu var bunun hakkında.
Bir diğer çözümü Windows'ta MPO devre dışı bırakmak, ama o bu yöntem geçerli olduktan sonra gerekli değil.
23.10.2 GEÇ.düşüreyim mi sürümü yenisini mi bekliyim kingdom come oynuyorum ekran kartı kullanımı %2lere düşüyo kafayı yedirtiyo valla
23.10.1 için öyleydi. AMD bu sürücü de Antilag+ bütün oyunlar için devre dışı bıraktı.bu yeni sürümde anti lag özelliği csde ban sebebi sanırım öyle duydum
ben daha güncellemedım bu anti lag olayından dolayı şuan güncelleyeyim ozaman.23.10.1 için öyleydi. AMD bu sürücü de Antilag+ bütün oyunlar için devre dışı bıraktı.