Neler Yeni

AMD Adrenalin 23.3.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,639
İsim
oğuzhan ege
Gerek yok ona, direk 23.3.1 Recommended (WHQL) yazanı indir kur hocam.
Mesala sürücü ilk çıktığında WHQL çıkmadı diyelim kurduktan ondan sonra WHQL olduğunda sürücüyü tekrar kurmak daha mı mantıklı yoksa gerek yok mu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Mesala sürücü ilk çıktığında WHQL çıkmadı diyelim kurduktan ondan sonra WHQL olduğunda sürücüyü tekrar kurmak daha mı mantıklı yoksa gerek yok mu
İçeriğinde bir değişiklik yapılıyor mu emin değilim ama sürücüyü WHQL olarak tekrardan yüklüyorlar.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,639
İsim
oğuzhan ege

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
İndirebilirsin.
Bir sıkıntı vb bir şey çıkmaz inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca Spiderman remastered da ekran siyah oluyor geri geliyor saçma sapan şeyler oluyor driverim guncelle diyor düzeltir mi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Bir sıkıntı vb bir şey çıkmaz inşallah

Ayrıca Spiderman remastered da ekran siyah oluyor geri geliyor saçma sapan şeyler oluyor driverim guncelle diyor düzeltir mi
Bir dene bakalım. Olmazsa sürücüyü düşürüp deneriz.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Windows 11 işletim sisteminde ekran kartına sürücü güncellemesi geliyor ben bunu masaüstünde software programı üzerinden indirip yükle diyorum yükleme ekranı geliyor orada ek seçenekler kısmında fabrika ayarlarına sıfırla ve kullanıcı ayarlarını sıfırla seçeneğini seçip yükle diyorum eski sürücüyü kaldırıyor sonra 2 dakika sonra yeniden başlatılacak ekranı gelmesi gerekirken ekran siyah oluyor bende o sürenin bitmesini bekleyip sistemin otomatik olarak yeniden başlamasını bekliyorum sonra siyah ekran düzeliyor da iki dakika beklemek koyuyor işte bu sorun düzelmedi galiba ki herkes de oluyormuş sanırım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,077
İsim
Emre Zengin
Windows 11 işletim sisteminde ekran kartına sürücü güncellemesi geliyor ben bunu masaüstünde software programı üzerinden indirip yükle diyorum yükleme ekranı geliyor orada ek seçenekler kısmında fabrika ayarlarına sıfırla ve kullanıcı ayarlarını sıfırla seçeneğini seçip yükle diyorum eski sürücüyü kaldırıyor sonra 2 dakika sonra yeniden başlatılacak ekranı gelmesi gerekirken ekran siyah oluyor bende o sürenin bitmesini bekleyip sistemin otomatik olarak yeniden başlamasını bekliyorum sonra siyah ekran düzeliyor da iki dakika beklemek koyuyor işte bu sorun düzelmedi galiba ki herkes de oluyormuş sanırım
AMD Cleanup Utility ile kaldırıp kurdun mu hiç?

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Bir dene bakalım. Olmazsa sürücüyü düşürüp deneriz.
Sürücüyü düşürüp denemeyi bilmiyorum lakin eğer sorun çıkarsa size yazarım hocam tesekkurler

Yonga seti sürücülerinin hepsini yüklüyorum değil mi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
AMD Cleanup Utility ile kaldırıp kurdun mu hiç?
Hayır denemedim format attıktan sonra da zaten aynı sorun ile karşılaştım bir işe yarayacağını sanmıyorum

Sadece güncelleme ile olmuyor format atıp driver kurduğun zamanda aynı sorun ortaya çıkıyor

Top Bottom