Neler Yeni

AMD Adrenaline Sacmaligi

kateine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Ateş
Discord
authredd
Arkadaşlar bu konu hakkında aşırı sinirliyim ben oyuna ilk girişimde AMD rahatça oyunu buluyor hatta AFMF 2 teknolojisini vs. de kullanıyorum ama bir sonraki gün açtığımda oyunu bulmasına rağmen saçmasapan bir dosya yolu verip onu bulamadığını söyleyerek teknolojileri kullanmamı kısıtlıyor lütfen yardım edin bu ilk kez AMD ekran kartı alışım ve şimdiden pişman oldum teknoloji güzel fakat oyunun dosya yolunu doğrulamama rağmen açılmıyor teknolojiler
amd hata.png

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
ulaş dursun
Arkadaşlar bu konu hakkında aşırı sinirliyim ben oyuna ilk girişimde AMD rahatça oyunu buluyor hatta AFMF 2 teknolojisini vs. de kullanıyorum ama bir sonraki gün açtığımda oyunu bulmasına rağmen saçmasapan bir dosya yolu verip onu bulamadığını söyleyerek teknolojileri kullanmamı kısıtlıyor lütfen yardım edin bu ilk kez AMD ekran kartı alışım ve şimdiden pişman oldum teknoloji güzel fakat oyunun dosya yolunu doğrulamama rağmen açılmıyor teknolojiler Alıntıyı görüntüle
amd utility ile sürücü tamamen kaldır tekrar yükle ki valorantta afmf2 mi kullanıcaksın hocam? fps oyunu o

kateine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Ateş
Discord
authredd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amd utility ile sürücü tamamen kaldır tekrar yükle ki valorantta afmf2 mi kullanıcaksın hocam? fps oyunu o
Kanka her oyuna girdigimde sil yukle mi yapmam lazim adamlar bunu dusunenemis mi afmf2 acinca daha rahat fps aliyorum ve oynuyorum ondan

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Arkadaşlar bu konu hakkında aşırı sinirliyim ben oyuna ilk girişimde AMD rahatça oyunu buluyor hatta AFMF 2 teknolojisini vs. de kullanıyorum ama bir sonraki gün açtığımda oyunu bulmasına rağmen saçmasapan bir dosya yolu verip onu bulamadığını söyleyerek teknolojileri kullanmamı kısıtlıyor lütfen yardım edin bu ilk kez AMD ekran kartı alışım ve şimdiden pişman oldum teknoloji güzel fakat oyunun dosya yolunu doğrulamama rağmen açılmıyor teknolojiler Alıntıyı görüntüle
Afmf2 rekabetçilerde oynama gecikmeyi artırıyor tat kaçırır.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
ulaş dursun
Kanka her oyuna girdigimde sil yukle mi yapmam lazim adamlar bunu dusunenemis mi afmf2 acinca daha rahat fps aliyorum ve oynuyorum ondan
afmf2 gecikme yapar kanka fps oyunlarında açılmaz o hikayeli oyunlarda açman lazım normalde 1 ke sil yükle yapınca geçmesi lazım diğer oyunlarda dene valorantta zaten açılan bir şey değil normalde

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
tam tersi afmf2 gecikme yaratır fps moba oyunlarında açmanız daha da kötü yapabilir. oyuna özel ayarlar yapabiliyorsunuz afmf2'yi lolde kapayın.
ayrıca afmf2 kullanmış bir kullanıcı olarak söylemek isterim ki çok kötü bir teknoloji online değil hikayeli oyun oynayacaksanız frame generation olmayan bir oyunsa Lossless Scaling öneririm çok iş yapıyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Fettah Özalp
haci hayatım boyunca elime nvdia değmedi 7 yıldır farklı farklı amd gpular kullandım hiçbirinde wattman felan almadım, hatta önceki elemanda sorunlar vardı ama ben yaşamadım.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
ulaş dursun
tam tersi afmf2 gecikme yaratır fps moba oyunlarında açmanız daha da kötü yapabilir. oyuna özel ayarlar yapabiliyorsunuz afmf2'yi lolde kapayın.
ayrıca afmf2 kullanmış bir kullanıcı olarak söylemek isterim ki çok kötü bir teknoloji online değil hikayeli oyun oynayacaksanız frame generation olmayan bir oyunsa Lossless Scaling öneririm çok iş yapıyor.
afmf2 hiç kötü değil bence

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
afmf2 hiç kötü değil bence
afmf2 türk + yabancı incelemeleri + kendi deneyimlerime bakarak söyleyebilirim ki hâlâ gelişmesi gereken ve söylediği değerleri hissettirmeyen bir yazılım. 120 fps gösteriyor normal fpsyi 70ken 60 a düşürüyor ve 120 kesinlikle hissettirmiyor afmf2 yi kullanmak yerine lossless scaling'i tercih ederim. lossless Scaling crack versiyonu da düzgün fps vermiyor orjinalini almanızı tavsiye ederim.

kateine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Ateş
Discord
authredd
BEYLER OYUNU ACAMIYOM AFMF 2 KONUMUZ DEGIL EKRAN KARTINI PARCALAYACAM SIMDI bi yardim edin lutfen 6600xt kullaniyorum valorantin dosyasina elle girince yetkim yetmiyor onu da cozmeye calisitm hala yetkim yetmiyor bi yardimm edin

iWexlyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Umut Arsak
BEYLER OYUNU ACAMIYOM AFMF 2 KONUMUZ DEGIL EKRAN KARTINI PARCALAYACAM SIMDI bi yardim edin lutfen 6600xt kullaniyorum valorantin dosyasina elle girince yetkim yetmiyor onu da cozmeye calisitm hala yetkim yetmiyor bi yardimm edin
Hocam ddu indir onunla ekran kartı driverini sil sonra siteden yüklemek istediğin sürümü yeniden yükle çözüm bu kadar. Ddu nedir bilmiyorsan yt'den videolara bakabilirsin oldukça basit bir işlem 5 dakikanı anca alır.

kateine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen Ateş
Discord
authredd
Hocam ddu indir onunla ekran kartı driverini sil sonra siteden yüklemek istediğin sürümü yeniden yükle çözüm bu kadar. Ddu nedir bilmiyorsan yt'den videolara bakabilirsin oldukça basit bir işlem 5 dakikanı anca alır.
20 kere yaptim kanka

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Yanlış anlamayın ama Valorant gibi işlemci tabanlı bir oyunda neden ısrarka AFMF kullanmak istiyorsunuz ? Kaldı ki rekabetçi oyunlarda kullanmanızı hiç tavsiye etmem. Bir de ekran kartınız nedir ? Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz ? Başka oyunlarda benzer bir sorun var mı ? Bunların hiç birisini belirtmeden Adrenalin yazılımına giydirmişsiniz...

Dipnot olarak şunu da belirteyim. En son kullandığı AMD ekran kartı 10 sene öncesinde kalıp sabah-akşam AMD ekran kartı kötüleyenlere de inanmayın. Son 7 yıl içerisinde sırası ile RX 580, ardından RX 6600 ve şimdi de RX 7800 XT kullanan birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim. AMD ekran kartı sürücüleri sanıldığı kadar sorunlu değiller...İnsanlar performans adı altında kim bilir bilgisayarlarına neler kuruyorlar ki bir şekilde Adrenalin yazılımı ile çakışıp çökme ve diğer sorunlara neden oluyor.

Her neyse çok uzatmayayım. Valorant oynarken AFMF kapalı halde hata alıyor musunuz ? Eğer almıyorsanız ve oyun akıyorsa aynen devam edin. AFMF teknolojisinin daha çok yolu var. Kaldı ki zaten özellikle hikayeli oyunlarda FSR ve RSR gibi gayet stabil çalışan teknolojiler var. Bu teknolojiler her oyunda çatır çutur çalışacak diye bir kural yok. Ona bakarsanız öve öve bitiremedikleri DLSS rekabetçi oyunlarda hiç tavsiye edilmez mesela...O yüzden çok takmayın bu meseleyi kafanıza.

Son düzenleme:
Top Bottom