Arkadaşlar işlemcim AMD Athlon 200GE rx 570 almayı düşünüyorum işlmeci yetişebilirmi ekran kartına ? maks 6 ay sonrada AMD Ryzen 2600 alıcam o yüzden şunu al bunu al demeyin lütfen ve darboğaz ne kadar olur yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum darboğaz olucaktır ve sana tavsıyem 2600 yerine 1600AF al aynı performansları veriyorlar.Arkadaşlar işlemcim AMD Athlon 200GE rx 570 almayı düşünüyorum işlmeci yetişebilirmi ekran kartına ? maks 6 ay sonrada AMD Ryzen 2600 alıcam o yüzden şunu al bunu al demeyin lütfen ve darboğaz ne kadar olur yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkür ederim darboğaz fazla koymaz bana zaten genellikle rainbow six oynuyorum fazla kastırmasın yeter bana şuan 1030 ekran kartım var 35 fps falan oynuyorum yükselsin yeterDostum darboğaz olucaktır ve sana tavsıyem 2600 yerine 1600AF al aynı performansları veriyorlar.
ne kadar meselafazlasıyla darboğaz olur hiç alma
ve dediğin işlemciye baktım güzele benziyor biraz daha bilgi verirmisinDostum darboğaz olucaktır ve sana tavsıyem 2600 yerine 1600AF al aynı performansları veriyorlar.
teşekkür ederim darboğaz fazla koymaz bana zaten genellikle rainbow six oynuyorum fazla kastırmasın yeter bana şuan 1030 ekran kartım var 35 fps falan oynuyorum yükselsin yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne kadar mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve dediğin işlemciye baktım güzele benziyor biraz daha bilgi verirmisin