Neler Yeni

Amd athlon II X4 620 işlemciye uygun anakart

enes7msk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Şimşek
elimde FOXCONN A6GMV anakarrtı var AMD Athlon II X4 620 üstünde takılı işlemci ekran kartı power falan takıp çalıştırdığımda görüntü gelmiyor anakarttanda ekran kartındanda görüntü gelmiyor ama çalışıyor herhalde anakartta sıkıntı var panellerinde bana işlemci için uygun bi anakart söylermisiniz

ekran kartı amd radeon hd 6570 2gb
dd3 ram kingston 4gb ve 8gb

2.el bakcam

buff

80+
AM3 soket bir anarkart bakmalısın. Piyasada bolca bulunduğunu tahmin ediyorum. AM3+ anakartlar da geriye dönük uyumluydu galiba. Bu bilgiyi teyit edersen uygun fiyata AM3+ bir anakart bulursan da alabilirsin.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tekin Ayber
Uğraşmaya değmez, bedava verirlerse belki... sahib den işlemcini athlon2 diye işaretle ve anakart arat, çıkar... ayrıntılardan bulabilirsin...

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Talha
Görüntü gelmiyor diye hemen anakarta bağlama istersen yardım konusu aç bir bilenlerden destek alarak sistemi test et. Simdi ya am3 yada am3+ alman lazım onlarda değmez fiyatına o işlemci için

enes7msk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uğraşmaya değmez, bedava verirlerse belki... sahib den işlemcini athlon2 diye işaretle ve anakart arat, çıkar... ayrıntılardan bulabilirsin...
Görüntü gelmiyor diye hemen anakarta bağlama istersen yardım konusu aç bir bilenlerden destek alarak sistemi test et. Simdi ya am3 yada am3+ alman lazım onlarda değmez fiyatına o işlemci için

hocam bilmiyorum işlemci bozuk olsa çalışmazdı ekran kartı benim kart ssd falanda powerda benim bunu alcam baya uygun ölü fiyattan uyumlu demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam maksatım evde 2 pc olsun ben kurtlar vadisi izlerim ben biriyle benimkiylede yiğenim oyun oynar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,054
Üyeler
170,464
Son üye
omeriris
Top Bottom