AMD Big Navi vs Nvidia AMPERE

AMD Big Navi vs Nvidia AMPERE

• AMD Big Navi

• Nvidia AMPERE

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Nvidia şimdiye kadar daha iyiydi şimdi de öyle olacak gibi. Big Navi ile ne gelir, ne olur bilemiyorum. Sorunsuz olsun da rahat rahat önerebilelim şu AMD kartları, tek isteğim bu :D.

Nvidia şimdiye kadar daha iyiydi şimdi de öyle olacak gibi. Big Navi ile ne gelir, ne olur bilemiyorum. Sorunsuz olsun da rahat rahat önerebilelim şu AMD kartları, tek isteğim bu :D.
benimde ya amd yi çok seviyorum fakat adam akıllı ekran kartı yok rx5700 xt bile anca 2060 la filan kapışıyo

Nvidia, açıkçası cebimden çıkacak 700$+ param olsaydı AMD ciddi anlamda F/P olmadığı sürece Nvidia dan vazgeçmezdim. Ki yakın dönemde hiç yüksek segment Radeon kart göremedim F/P ondan dolayı yine Nvidia derim. Ayrıca Nvidia 2000 serisinden bir ders çıkarmıştır.

benimde ya AMD yi çok seviyorum fakat adam akıllı ekran kartı yok rx5700 xt bile anca 2060 la filan kapışıyo
Valla o konuda bir şey söyleyemeyeceğim ama yok sürücü sıkıntısı yok BIOS sıkıntısı yok reballing yok şu bu olmasın da başka bir şey istemiyorum. İsterse GT 1030'la kapışsınlar :D.

Nvidia tekrar xx90 serisini çıkarıyor. Bu kart işleri değiştirir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimde ya AMD yi çok seviyorum fakat adam akıllı ekran kartı yok rx5700 xt bile anca 2060 la filan kapışıyo

Umarım bu ironidir, 5700XT oyun performansı olarak 2070S ile yarışıyor.

Bu sefer AMD bence güzel birşeyler yapar

3090 çıkıcakmış eğer çıkarsa oyun değişir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,144
Üyeler
190,161
Son üye
titos38
Geri