Çözüldü✓ Amd Driver güncellemesinde sistem kitleniyor

İşlemcinin bozuk olma ihtimali yüzde bir falan öyle diyeyim. Ama APU'larda bu oran biraz daha fazladır muhtemelen.

İşlemcinin bozuk olma ihtimali yüzde bir falan öyle diyeyim. Ama APU'larda bu oran biraz daha fazladır muhtemelen.
Peki teşekkür ederim hocam. Ssd yi sağlık testinde 0 bad sectör vardı ama crystal disk mark ta sistem donmuştu. Sizce normal bişeymi?

Peki teşekkür ederim hocam. Ssd yi sağlık testinde 0 bad sectör vardı ama crystal disk mark ta sistem donmuştu. Sizce normal bişeymi?
Açıkçası ilginç bir durummuş. Bu arada SSD'ye sağlık testi olmaz yanlış hatırlamıyorsam. Çünkü bad sector mantığı yok SSD'lerde.

Üstadlarım
@crazyreign
@Mehmet Yılmaz
Başta olmak üzere herkese yardımcı olmaya çalıştığı için teşekkür ederim sorunu driver ları hdd ye kurarak çözmüş bulunmaktayım. Sanırım ssd im baştan beri sorunluydu yada tamamen şansa çözüldü bilmiyorum. Yinede teşekkür ederim saygılar

Driverlari hddye kurmak? Öyle bir şey olamaz sistem hangi diskteyse ona kurulur

Üstadlarım
@crazyreign
@Mehmet Yılmaz
Başta olmak üzere herkese yardımcı olmaya çalıştığı için teşekkür ederim sorunu driver ları HDD ye kurarak çözmüş bulunmaktayım. Sanırım ssd im baştan beri sorunluydu yada tamamen şansa çözüldü bilmiyorum. Yinede teşekkür ederim saygılar
Ssd yi tamamen iptal edip hddye format attım windows ve driverları mı oraya kurdunuz?

Sen sadece yukleme dosyasini cikarttin, driveri sistem diskine kurmuşsundur yine.

@Mehmet Yılmaz sorun ssd kaynaklıymış hocam aynı ssd yi farklı sistemlerde test ettim. 1 buçuk hafta önce aynı şey oldu. Ssd değiştirdim şu an sıkıntısız kullanıyorum

Geri