Jordicrusher
80+ Bronze
amd ekran kartı alınır mı hala rx 6700xt almayı düşünüyorum watman sıkıntısı gibi bir şey varmış tam hakim değilim nvidia kullanıcısıyım sizce alınır mı amd ekran kartı
600w psu yeter miAlınabilir.
Dostum ekran kartı konusunda Nvidia amd sadece işlemci de iyidiramd ekran kartı alınır mı hala rx 6700xt almayı düşünüyorum watman sıkıntısı gibi bir şey varmış tam hakim değilim nvidia kullanıcısıyım sizce alınır mı amd ekran kartı
2.5 3 senedir kullanıyorum rx 6700 xt yi oc yaptım uv yaptım hiç sorun çıkarmadı Asus marka ekran kartım iyiki nvidia almadım diyorum arkadasımda 3060 var warzone3de 80 fps alıyor ben 120 130 alıyorum çok fark varamd ekran kartı alınır mı hala rx 6700xt almayı düşünüyorum watman sıkıntısı gibi bir şey varmış tam hakim değilim nvidia kullanıcısıyım sizce alınır mı amd ekran kartı
Amd ekran kartına bulaşma derim bütçen yoksa al ama bütçen varsa Nvidia.amd ekran kartı alınır mı hala rx 6700xt almayı düşünüyorum watman sıkıntısı gibi bir şey varmış tam hakim değilim nvidia kullanıcısıyım sizce alınır mı amd ekran kartı
Bilinçli tüketici diye buna derim. Zamanında Rtx3050 almayın aynı paraya Rx6600 alın dedim millet sırf nvidia diye gidip aldı. AMD ekran kartı alacağım zaman sapphire haricinde marka bakıyorum. Yakın zamanda Asus, Msi ve Xfx kullandım. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım. (5500xt Rx6600)rx580, vega kullandim ve su an 7800XT kullaniyorum. Bu zamana kadar bircok kisinin wattman hatasini cozdum hepsinin de sebebi ayniydi. Windows'un kafasina gore AMD surucusunu hatali yukleyip bozmasi. RX 500 serilerinde AMD surucusu gercekten arizaliydi fakat ondan sonraki surumlerde AMD 'nin sucu yok. Yani windows'un otomatik guncellestirmelerine biraksan sapasaglam 7800XT'i bozacak amac nedir anlamadim. AMD alacaksaniz her yeni Windows kurarken unutmamaniz gereken sey wushowhide.diagcab ' i indireceksiniz ve Windows'un AMD surucusunu otomatik guncellemesini devre disi birakacaksiniz bu kadar basit. Bircok kisiye yaptirdim, ne alaka diyen oldu hepsi de su an wattman hatasini unutmus halde kullanmaya devam ediyor.
6000 serisine gelecek olursak, o serinin tek sorunu isinma sorunu, baska da bir sorun yok. Onun icin 6000 serisini alirken 3 fanli model almaya dikkat edin.
Niye bulaşmasın? Ne güzel RX6600 varken niye RTX3050 gibi çöp bir karta bulaşsın ki? Bu Nvidia takıntınız ne arkadaş?Amd ekran kartına bulaşma derim bütçen yoksa al ama bütçen varsa Nvidia.
Yeter.600w psu yeter mi
Ryzen 5 5500
Rx 6700 XT
1 tane m.2ssd / 240gb sata ssd