Neler Yeni

Öneri AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İskender Büyük
Ekran kartı için ayıracağım bütçe 10.000TL haliyle ikinci el almayi düşünüyorum fakat bu fiyat bandında pek fazla alternatif yok sadece Rx6000 serisi ile İntel B580 kartları mevcut ama çoğu kişi ekran kartının Nvidia'dan başkasını tercih etmenin doğru olmadığını söylüyor.

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Ekran kartı için ayıracağım bütçe 10.000TL haliyle ikinci el almayi düşünüyorum fakat bu fiyat bandında pek fazla alternatif yok sadece Rx6000 serisi ile İntel B580 kartları mevcut ama çoğu kişi ekran kartının Nvidia'dan başkasını tercih etmenin doğru olmadığını söylüyor.
Nvidia fanboyluğu var. Yıllardır rx6700xt kullandım hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Serdar Totuzbeş
İkinci elden aynı fiyata 1070 almak yerine 5700 xt aldım, hiç de pişman değilim ikinci elde nvidia kartların fiyatları şişik

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İskender Büyük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia fanboyluğu var. Yıllardır rx6700xt kullandım hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
Hocam bende aynı kartı almayı düşünüyorum ama işte çok fazla kişi wattmandan şikayetçi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci elden aynı fiyata 1070 almak yerine 5700 xt aldım, hiç de pişman değilim ikinci elde nvidia kartların fiyatları şişik
Hayırlı olsun

Uğur Altun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Uğur Altun
Instagram
uguraltunn_
Hocam bende aynı kartı almayı düşünüyorum ama işte çok fazla kişi wattmandan şikayetçi
Eski kartlarda sürümden ve versiyonlardan kaynaklı wattman hataları vardı fakat günümüz ve güncel kartlarda olduğunu en azından eskisi kadar fazla olduğunu düşünmüyorum.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Murat
Neden alınmasın? Şu an amd için driver sorunu namına bir şey yok onlar milat oldu. Amd de kullandım nvidia da kullandım ikisi de alınır ikisi de gayet güzel kartlar. 10k bütçe ile temiz sapphire nitro 6800xt bulabilirsin. Üst segment dolu dolu bir kart. Aynı bütçede alabileceğin max ekran kartı 3070ti tabi temizini bulabilirsen. 6800xt çok daha iyi bir seçenek olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
yakup bulut
ben son 16 yilimda sadece amd gpu kullandim 1 kere bile sorun yasadigimi hatirlamiyorum nvidia fanboylugu cidden cok fazla amdnin bir sucu olmasa bile amdye suc cok atiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İskender Büyük
Neden alınmasın? Şu an amd için driver sorunu namına bir şey yok onlar milat oldu. Amd de kullandım nvidia da kullandım ikisi de alınır ikisi de gayet güzel kartlar. 10k bütçe ile temiz sapphire nitro 6800xt bulabilirsin. Üst segment dolu dolu bir kart. Aynı bütçede alabileceğin max ekran kartı 3070ti tabi temizini bulabilirsen. 6800xt çok daha iyi bir seçenek olur
Garanti fatura ve kutuya dikkat ettiğim için bırak XT ti 6800 bile gelmiyor.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
2 senedir RX 6700 kullanıyorum ve en ufak problem yaşamadım, canavar gibi kart, her oyunu 1080p'de High/Ultra'da oynayabiliyorum. Nvidia tabii ki driver konusunda çok daha stabil ama aradaki farklar uçuk. Fiyat/Performans olarak AMD ağır basıyor.

TahinPekmez

80+ Silver
boşver sen onları, 6800xt al 2.el

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Murat
Garanti fatura ve kutuya dikkat ettiğim için bırak XT ti 6800 bile gelmiyor.
Garantiye çok önem vermesen de olur. Tabi garantili olursa bal üstüne kaymak olur ama yıllardir garantisiz kart kullanıyorum temiz olduğu sürece titiz kullanıldığı sürece sorun yaşamazsın sonuçta uzun ömürlü olması için tasarlanmış üretilmiş ürünler. Sapphire nitro, xfx merc, powercolor red devil bunlar üst segment olan modeller. Bir de asrock taichi var ama onu bulmak çok zor. Bulsan bile pahalıdır. Dediğim modelleri tekrar araştırabilirsin 70 derecenin altında çalışan sorunsuz temiz kart bulursan değerlendirirsin

Top Bottom