SadeceSeyf
80+ Gold
O anakart hocamMAG yazıyor ? Yanında da RGB var
O anakart hocamMAG yazıyor ? Yanında da RGB var
Biz oynatmıyo mu dedik knk? VRAM darboğazı var zaten 3.9 gb' da kalmış. Drop girebilir ve fps düşüyor zaten. 2 farklı 1650 Super kullandımyüksek ayarlarda oynatıyor sistemim
ben sevmiyorum 120310231203xt olsun yinede almam nvidia alırımTercih meselesi olduğu zaman Nvidia tercih et. 3050 ile 6600, tercih edilecek bir şey yok ortada. 3050 dediğin kart giriş seviyenin en tepe modellerinden birisi 6600 dediğin kart orta seviye. Klasmanları bile aynı değil sen 6600 yerine 3050 tercih ediyorum dersen o zaman fanboy oluyosun zaten. 7/24 render almıyorsan 3050' nin 6600 yanında hiçbir avantajı yok. 6600 yerine 3050 tercih edemezsin.
sana demedim dostum yukarıdakı kişiye yanıtBiz oynatmıyo mu dedik knk?
Forumdan ban yememeye calısıyorum yaben sevmiyorum 120310231203xt olsun yinede almam nvidia alırım
ne alaka kimse fikrini söyleyemezmi forum neden var? illa durup amdmi sevmeliyim?Forumdan ban yememeye calısıyorum ya![]()
Ben şunu dediğim gün utancımdan forumu bırakırım kankane alaka kimse fikrini söyleyemezmi forum neden var? illa durup amdmi sevmeliyim?
utanmalık bir şey yokBen şunu dediğim gün utancımdan forumu bırakırım kanka
İnsanların ekmeğiyle oynasam utanırdım niye utanmıyımutanmalık bir şey yok
ekmekmi? ne ekmeği asdşaçsdşöasdiasİnsanların ekmeğiyle oynasam utanırdım niye utanmıyım